Pixajoy

Friday, December 12, 2014

Home » Ustaz Azhar Idrus Di SP

Ustaz Azhar Idrus Di SP



Jemput hadir pada semua yang berdekatan. 


En suami punya berhajat nak ikut majlis ilmu malangnya cuti tak approved, nasiblah dah namanya kerja dengan orang. Aku walaupun tak dapat attend, tetap boleh ikut sambil kuak lentang kat rumah. Masjid sebelah kuarters je pun, memang boleh dengar sebijik-sebijik ceramah beliau.







12 comments:

Aisy Nasiha said... Best Blogger Tips

Beruntungnya orang kat SP.. moga memanfaatkan isi ceramah ni nanti..best rumah PK sebelah masjid..

Acik Erna said... Best Blogger Tips

selalunya kalau ceramah ustaz AI ni orang memang terlalu ramai kan PK..

nurbijen said... Best Blogger Tips

best nyer orang SP boleh jumpa dgn UAI....
PK lagi best sbb boleh dengar ceramah sambil kuak lentang, ekekke

Sya Nadia said... Best Blogger Tips

Untungnya.. Nak juga join kalau ada kesini..

ros_reeza said... Best Blogger Tips

tahu juga ceramah ni di SP. ada kwan post tentang ni di fb.. seronok kalau dapat join majlis ilmu..

QasehnyaRania said... Best Blogger Tips

syokla blh juga dgr kan.
uai blm pernah lagi dgr live.
ustaz kazim elias masa bawa perut alhamdulillah 3x juga dpt dgr live.rezeki baby

hainom OKje said... Best Blogger Tips

UAI......suka gak dengar ....tp la ni dah jarang keluar TV ek

LydSunshine said... Best Blogger Tips

Untunglah dpt dgr jgk wp tak pegi.

LYAfrina said... Best Blogger Tips

kuliah UAI terbaik

nOe suhaimi said... Best Blogger Tips

wahh..dekat sangat je la....terlentang je sambil dengar ceramah heheeh

sal ya said... Best Blogger Tips

Ustaz... Mung tggu aku dtg ek.

Mummydearie said... Best Blogger Tips

Ada satu hari tu Kazim Elias datang beri ceramah di area rumah kami tapi serentak dengan perlawanan bola Malaysia-Thailand tak silap. Kita ni dok lalu-lalang tengok mana yang ramai orang pergi. Yes, orang tua semua gi ceramah. Orang muda tengok bola. So, saya tergolong dalam orang tua jugalah :)