Pixajoy

Friday, May 16, 2014

Home » Aiman & Wayang

Aiman & Wayang



Hanya nak tempek bagai dua keping latest picture anak bujang. Kenangan bila dah besar boleh tengok. Nanti aku BW ye. Line ni kadang ok kadang hampeh. Cik Pia demam pulak. Dok merengek je kerjanya.



Aiman dengan abah dating berdua je. Dua minggu berturut-turut merempit dua beranak tengok Spiderman dan Godzilla. Almaklum sejak ada si bambam, ibu kena redha pencen tengok wayang buat sementara waktu. Tak kuasa nak bawak anak kecik masuk tempat sejuk gelap hingaq bingaq. Lagi baik guling-guling macam tenggiling dekat rumah sambil makan hati.haha..  



* Selamat hari guru buat semua rakan blogger guru Aisy Nasiha, Kak Nza, Kak MP, semua guru-guru yang pernah mendidik aku since tadika till IPT, guru-guru Aiman Mukhlis, sedara mara cikgu, rakan-rakan guru dan semua pendidik senatero dunia. 



14 comments:

Shark Kay said... Best Blogger Tips

waduh...
shark x tgk lagi dua2 movie nie.
bleh ler mintak aiman kasi review sket kak.
hehehe.

NzA said... Best Blogger Tips

Aiman nmpk susut sikit...he3x...aiman kwn dgn abah, ibu dgn cik pia.

TQSM PK di atas ucapan tu....terharu.

Aisy Nasiha said... Best Blogger Tips

Eh..ada ucapan hari guru tuk kita? Terima kasih... ada yg ingat ya..

syokla Aiman tgk spiderman ...dgn abah je ye? Tak pelah nanti Afia besar sikit boleh smaa2 gi 4 beranak ya.. hihi cakap orang, saya pun tak berani bawa naim nazif ni..tunggu besar sikit la rasanya

anamizu said... Best Blogger Tips

wahwah aiman kemain lg merempit dgn abah berdua ja no. tinggai ibu & cik pia kat umah je ek..

Mar Mansor said... Best Blogger Tips

ada abah layan aiman,takpe la..
saya dah lama tak tengok wayang..takpe layan anak je lg bagus..
anak membesar cuma sekali

QasehnyaRania said... Best Blogger Tips

tak lepas ni ibu dh ada geng pi shoppiNg plak. hihi
best la aiman pi ngn abah je ye..

Kesuma Angsana said... Best Blogger Tips

amboi sempat lagi berposing tu hehehe!

Ibu Lala said... Best Blogger Tips

X tgk lg citer ni. Danial hr hr tny bila nk pi tgk citer spidermn ni. Yg godzila tu dia x tau.

hainom OKje said... Best Blogger Tips

Teringin jugak nak tengok Godzila...mcm best je kan PK...
Redho ajelah PK ada anak kecik mmg gitu le...

LydSunshine said... Best Blogger Tips

Aiman jangan main wayang ye. Heheh... Takpe la ada ayah dia meneman dan melayan. Tak la dia rasa tersisih sgt. By the way, makan hati masak apa 2 beranak kat umah tu? Heheheheh.

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

saya sejak ada anak, xpnh lg tgk wayang.. susah ada ank kecik ni kan

Mummydearie said... Best Blogger Tips

Wah, dah dating berdua beranak je ya! Kesian ibu makan hati berulam marbeles food atas katil dengan Afia. Dapat guling-guling cam tenggiling takkanlah tak suka. Macam tak percaya aje tau :)

husna zahidi said... Best Blogger Tips

adehhh..jgn lah smpai mkn hati kak..hehehe..

husna tgk dah spiderman..serius best!! opss hehehe jgn marah..

Nora Karim said... Best Blogger Tips

Hahaha... guling2 mcm tenggiling... best ooo...hahaha