Pixajoy

Sunday, December 23, 2012

Home » Selamat Hari Lahir Afi

Selamat Hari Lahir Afi



Kelahiran Afi dilihat sempurna seperti bayi lain. Namun beberapa bulan selepas itu doktor mengesahkan Afi sebagai 'istimewa'. Kisah tentang Afi pernah aku kongsikan dalam entri Dugaan Buat AfiAlhamdulillah Afi membesar mengikut perkembangan baby seusianya. Gelagat Afi selalu buat kami tertawa. Wajah Afi selalu kami rindukan. Hari ini kami semua berpeluang menyambut hari lahir Afi bersama-sama. 

Semalam seharian bercanda di Pangkor. Penat masih lagi terasa. Sekarang aku masih di Lumut. Insyaallah esok pagi aku akan bertolak balik ke Alor Setar. Lusanya pulang ke Sungai Petani, Rabu mula bekerja seperti biasa.


Selamat Ulangtahun yang pertama buat Afi. 

* Tak sempat BW lagi. Masih dalam mood holiday, harap maklum.hiks





15 comments:

Cikgu Ma said... Best Blogger Tips

happy birthday afi...

NzA said... Best Blogger Tips

cepatnya masa berlalu...Baru je rasanya baca ttg kisah afi dulu skrg dh umo 1 thn...Selamat ulg thn afi..moga membesar dgn sihat dan tabah...

Ym.Bundle said... Best Blogger Tips

nasib baik kek tu ade angry bird je..kalau binatang yang kaler hijau tu skali naya je..hahaha

Nor Salmi said... Best Blogger Tips

Happy birthday buat Afi. Walaupun Afi kurang sempurna, Insyaallah mungkin ada kelebihan lain yg Allah berikan. Sekarangpun kita boleh lihat ramai anak senasib Afi lebih berjaya berbanding org yg sempurna fizikalnya.

Ummi Iman said... Best Blogger Tips

Happy birthday Afi. Semoga sentiasa di rahmati Allah. Iman tgk angry bird tu mesti dia geram ;)

Rapunzeel Cikilolo said... Best Blogger Tips

nampak lazat cream cake angry bird tu...

abu muaz said... Best Blogger Tips

Selamat Ulangtahun juga dari saya .
Moga dia sentiasa ceria.

Mama Adam said... Best Blogger Tips

Kasihannya..... semoga orang di sekeliling sama2 memberikan sokongan moral yg x berbelah bagi

Izan Ishak said... Best Blogger Tips

selamat hari lahir afi! cantik sangat2 kek besday dia tu...

fatin amalina husna said... Best Blogger Tips

happy belated birtday afi..=D
semoga membesar jadi budak yg baik..

selamat bercuti kak..cuti puas2 taw..hehe..

sal ya said... Best Blogger Tips

dah setahun ye si comel ni.

Ummi Hanie said... Best Blogger Tips

hepi belated besday Afi...

moga membesar mnjadi anak yg soleh dan berguna kpd semua...

izan mama mia said... Best Blogger Tips

lawanya kek afi

fieda said... Best Blogger Tips

comel kek dia..

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

happy belated bzday afi...