Pixajoy

Sunday, February 28, 2016

Home » Santai Sabtu

Santai Sabtu



Dari hari Jumaat dok memikir mana nak pergi..Semalam pulak en suami menyambung cuti, beliau dok tanya nak jalan mana..sungguh blur tak tau nak outing mana bawa anak-anak jalan. Ajak ke Islamic Beauty Fair dekat Village Mall takmau..takut poket rabak dikerjakan bini la tu. Padahal request nak beli tudung offer RM10 je pun untuk Afia.huhu..

Pagi semalam kami keluar nak breakfast. Tapi dah lewat alang-alang pukul 10 lebih terus makan nasi campur. Lepas makan bawak anaknda  berdua ni singgah Taman Jubli. Mujur cuaca redup..sakan la Afia main dekat playground.





Abang sado kita dah tak heran sangat dah dengan main..sibuk menerai segala jenis alat senaman dekat taman.



Dekat sejam juga melayankan Aiman Afia kat sini. Afia melalak tak nak balik. Pening betul dengar suara dia nangis satu taman buat malu kat orang. Selalu ok je ni tak tau angin apa entah buat perangai. Sebelum balik kami singgah kedai beli barang pastu ingat nak lepak je la ka rumah. Lepas Zohor tak plan apa dah tetiba nak ke Ipoh. Nanti sambung cerita.hehe..







4 comments:

eima said... Best Blogger Tips

ZAMAN REMAJA DULU PERNAH LA DTG SINI JLN TGK BURUNG NGAN KACIL ..ADE LAGI KANCIL NGAN BURUNG KAT SITU ??

Fyda Noh said... Best Blogger Tips

KEna bawak juga anak keluar mana2 at least seminggu sekali. kesian dia terkurung dalam rumah ja

hainom OKje said... Best Blogger Tips

Kikiki....pandai helah cik abang yek...
Sudahnya Afia ngan abg Sado jugak yg untung dapat main buai....

LYAfrina said... Best Blogger Tips

fasya pon dh lama bnyi nk g playground.. x terbawak lagi