Pixajoy

Sunday, February 14, 2016

Home » Rizq Arabic Cafe Parit Buntar

Rizq Arabic Cafe Parit Buntar



Lepas jalan-jalan Perlis, esoknya tu kami balik kampung Nibong Tebal. Balik sini macam biasa mesti outing untuk JJCM. Dah selalu sangat makan tempat yang sama, kali ni pertama kali kami dinner pekena nasi Arab dekat Rizq Arabic Cafe. Acu Ain suggest tempat ni. 

Antara menu yang ada. Selain dari nasi arab, ada juga menu Malaysia, Pakistan dan western. Harga standart la..air pun consider murah.

Acu Ain dan Kak Pia. Time kecik dulu tak mau duduk dalam baby chair..dah bangka ni baru sibuk..kaki tersepit hingaq secafe.haha

Abang Aiman dengan air milo dinasournya

Teringin gak tu nak rasa air kiwi pakwa.hehe

Kami order Mix Mandy setalam 4-5 person. Alhamdulillah tengah lapaq licin kami kerjakan. Nak kata sedap sangat tak juga..bolehlah..dia punya nasi macam terlalu berherba. Lain orang lain tastenya kan.

Dah habis licin nasi arab pekena Nan Cheese pulak. RM7 sebiji. Kuah daging add on RM2 tapi tak sedap pun. Dalca dia tu boleh tahan sedap juga.

Nah cheese..sebab dah kenyang tak habis sekeping je. Sekeping pun tapau bawak balik la oii..kita yang bayaq. Tak baik membazir.hehe









6 comments:

Wa said... Best Blogger Tips

Amboii...manisnya senyum abang Aiman ...semanis milo dinosaurnya :)

Kakzakie Purvit said... Best Blogger Tips

Anak-anak kakak memang suka nasi-nasi dan hidangan arab ni
Tapi kakak suka air teh arab aje:)

QasehnyaRania said... Best Blogger Tips

lamanya x mkan nan cheese..
nti nk kena p cri jugak la.

hainom OKje said... Best Blogger Tips

Hari tu mak pun baru makan nasi Arab...Dah lama tak makan, sekali pekena mmg sedap...

Woit....mcm mengghairahkan jer cheese Nan tu

Mummydearie said... Best Blogger Tips

Lamalah dah tak pergi pekena nasi Arab. Mood mengArab tak mai lagi. Kita sekarang rajin masak tau PK. Tak update dalam blog aje. Malulah. Aiii!

Tetiba cheese nan tu buat air liur bertakung ...

Hasrul Hassan said... Best Blogger Tips

Uhh lama betul tak gi makan katt sini...