Pixajoy

Thursday, February 25, 2016

Home » Afia dan Baby Doll

Afia dan Baby Doll



Ini sebenarnya tak tahu nak kata kegilaan ibu ke anak. Dah terjebak la pulak sukakan doll. Almaklum kecik dulu tak dapat. Tapi mampu beli yang bundle je la. Bundle pun klu doll rare..harga cecah ratusan ringgit juga. Nak membeli ni pun bukan senang..asal lambat kena rembat dek orang. Ramai rupanya peminat doll. Takat nak buat collection tu tidaklah niat..beli pun bagi anak main.

Kalau kebetulan kita tengah online, seller baru up doll dapatlah berebut booking. Siapa cepat dia dapat.haha. Takat ni..ni jelah rezeki Afia. Tiga ekor doll ibu beli..yang sekor kepala botak cute ada gigi sebatang..sekor lagi mata boleh buka tutup..kalau baringkan dia pejam la mata..lagi sekor ni baru juga beli..boleh minum dan kencing sekali bakul dapat.



Anak dara ni memang sukakan doll..bela doll tu macam anak sendiri kot..nenenkan..bagi makan..tidurkan dalam buai..tengok cara dia dukung baby dah la..macam dukung baby betul..cara dia masukkan dalam buai..suruh kita diam siap isyarat sshhh kat mulut konon baby nak tidur..

Moga doll ni jadi praktikal yang bagus untuk jaga adik nanti.hehe..





9 comments:

QasehnyaRania said... Best Blogger Tips

hihihi.
tak pe kak ngah dah pandai tu.. kak ngah kan behave.. comel..
rania blm ada doll. ada cik ted je. tu pon hak milik umi yg dok simpan dlm lemari. skrg turun ke anak. ekekeke

aryan azra said... Best Blogger Tips

comeynyer afia dukung baby doll tu...haaa nampak dah gaya seorang kakak tu, inshaAllah pandai jaga adik nanti

eima said... Best Blogger Tips

wahhh ... dulu pernah teringin nak beli doll mcm ni kat icha pastu mama die yg over takut hahaha sbb byk sgt tgk siri annabelle hahahaha ...lagi le nak beli online lagi takut ... dasar betui aku ni

babYpose said... Best Blogger Tips

Comelnya Afia, caring betul dengan dollnya siap suruh diam baby nak tido, ada gaya jadi kakak yang baik, inshaAllah.

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips

hahahhaa...ada doll yg saya tgk kat Toys R Us tu siap boleh nangis selagi tak disumbat botol susu.

eita said... Best Blogger Tips

afia tengah belajar..nati senang kalau dapat adik afia boleh handle sorang2 kan..heheeh

sal ya said... Best Blogger Tips

Bdk2 ni x main pn doll. Nnt mlm2 mula la bukak cite pelik2. Mls nak dgr sbb selalunya dorg cite time abahnya shift mlm. Huhu...

hainom OKje said... Best Blogger Tips

Tapi mmg bagus pun PK bagi anak main mainan keperempuanan utk anak perempuan...Mungkin betul jugak apa yg hang cakap tu. Si Afia dah terbiasa bela doll senanglah nak jaga adik dia esok....Mak dia boleh terbongkang haha

LYAfrina said... Best Blogger Tips

hehe..kalo dh gegirl gak..mmg xleh bpisah dgn babydoll