Pixajoy

Monday, December 21, 2015

Home » Random Pictures Balik Kampung

Random Pictures Balik Kampung



Jumaat lepas balik Nibong Tebal. Layan je la random photos. Ni pun bersajak betui la nak update.huhu..

Sebelum bertolak kita posing dulu. Abang Aiman gerun lagi nak pakai jeans. Penakut budak ni nanti la sambung cerita sunat dia tak habis lagi.

Sejak dah tak nenen ni letak kepala kat mana-mana senang je Afia lena. Dalam car ni nyenyak tidur macam kat rumah.

Dari pagi cuma makan roti sardin. Sebelum sampai kampung terus singgah PB beli barang sekolah Aiman. Kebuluq gila petang baru dapat nasi.

Malamnya kita keluar shopping sikit. Kak pia pulun pi mana pun angkut baby dia. Pastu kesian kan tengok anak dia terbiar je dalam troli.hahaha..

Semua ada kecuali Pak Njang outstation.

Lepas shopping terus dinner. Pergi Along Charkoteaw macam biasa la orang macam semut. So ke Jam Besaq je la kami..

Omaq charkoteaw pun bolehlah..berapa kali dah balik tak dapat Along Charkoteaw. Kesian en suami mengidam.hehe..

Fruit King burger tower kita tapau bawak balik je la..kat situ pun ada sambutan birthday siapa entah nak duduk pun takda tempat. Ni pun punya lama tunggu baru dapat order.

Dim sum buat lepas mengidam. 8 biji sekali je aku telan. Rasa sedap juga..tak puas makan 10 biji..rasa macam nak makan lagi tapi kat SP taktau pulak nak cari kat mana.









9 comments:

umi alya said... Best Blogger Tips

Makin ayu Afia..

Luka Aiman dah baik ya? alhamdulillah..

Kakzakie Purvit said... Best Blogger Tips

Kak Pia tu pakai kopiah siapa tu sayang:)
Sebaiknya abang Aiman biar takut sikit nak lasak lagi baik - biar betul-betul sembuh baru pakai jean itu lebih baik.

tiga lalat said... Best Blogger Tips

layannns., hehe2

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

kopiah pakndak tu anty zakie.hehe

Puan Kutu said... Best Blogger Tips
This comment has been removed by the author.
QasehnyaRania said... Best Blogger Tips

sedapnya makanan tu.
takpa pasti dpt merasa juga along charkoteow tu.
sama mcm suami saya hri tu.
tingin nk mkn mntarang. merata cri x jumpa. rupanya saya x tahu dh ada isi msa tu. akhirnya dpt juga.

alahai, semoga afia kuat. saya pon tengah latih mental sebelum tiba saat nak cerai susu badan nanti..
smga dipermudahkann juga.hendaknya, kan ! aamiin

hikhiks. cian anak cikpia ye..

aryan azra said... Best Blogger Tips

comeynya afia

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said... Best Blogger Tips

Tengok burger tu lapor lah pulak :)

Mummydearie said... Best Blogger Tips

Sendiri mengidam, salahkan suami ke? Hahaha... Kat area rumah saya pun ada char kuey teow sedap tau. Udang dia memang pemurah. Tapi tulah saya lagi suka ada kerang. Susah betul nak jumpa yang char kuey teow dilimpahi kerang yang cukup sedap tau!