Pixajoy

Wednesday, December 16, 2015

Home » Cek Kedua Dari Nuffnang

Cek Kedua Dari Nuffnang



Alhamdulillah tahun ni dua kali aku cashout hasil dari nuffnang. 2015 ni la pun blog tintong ni baru nak mula kumpul hasil sikit-sikit. Sikit-sikit pun jadilah, kalau nak tunggu siapa nak derma 2.6 billion ye tak.hahaha..


Yang pertama kali februari lalu lebih sikit dari ni sebab dah kumpul lama..yang ni bolehlah buat lepas beli jajan.hehe..






8 comments:

QasehnyaRania said... Best Blogger Tips

alhamdulillah.tahniah pk..
sikitsikit lama lama jd bukit .. hihi say setahun sekali cash out.. bln feb je..

Nurfaezah Abdullah said... Best Blogger Tips

Alhamdulillah kak :)

umi alya said... Best Blogger Tips

Nuffnang dah rajuk dengan akak sejak kurang aktif berblog, sekarang baru nampak iklan muncul kembali..

Bunda_nora said... Best Blogger Tips

Alhamdulillah...sikit pun rezeki jugak...

Zefa NorAsmara said... Best Blogger Tips

Alhamdulillah. Sikit2 lama2 jadi bukit..

kakyon said... Best Blogger Tips

alhamdhulillah..rezeki tu..

Siti Yang Menaip said... Best Blogger Tips

ehem ehem Puan Kutu =D
bolehlah banje kami2 makan kitket ehehe..

Mummydearie said... Best Blogger Tips

Saya pun dah dua kali cash out tapi entah kenapa NN saya sekarang ni lain macam. Sejak tukar template blog terus tak keluar iklan NN dan akaun NN pun macam bermasalah aje. Semua bacaan pun kosong-kosong termasuklah pageviews! Malas saya nak ambil tahu kenapalah!