Pixajoy

Sunday, April 19, 2015

Home » Intan Berlian Mega Giveaway 2015

Intan Berlian Mega Giveaway 2015



Sementara ada kelapangan masa ni, aku nak join GA dari IntaNBerliaN. Ina ni antara blogger yang dah lama aku kenal. Dua kali dah pun berpeluang jumpa ina ni tau. Baik sungguh orangnya. Kena la bagi sokongan padu, kalah menang belakang kira. Hadiah pun mantop, jom la reramai join!


Syarat-syarat @ Cara Penyertaan :-

1) Blogger yang menetap di Malaysia / mempunyai alamat di Malaysia
2) Buat Entry bertajuk "IntaNBerliaN Mega Giveaway 2015"
3) Letak banner IntaNBerliaN Mega Giveaway 2015 dalam entry
4) Letak link sponsor dalam entry
 5) Hantar link entry ke kotak komen entry
 6) Nak lagi senang, copy je entry

TARIKH TUTUP : 30 APRIL 2015
PEMENANG DIPILIH SECARA CABUTAN BERTUAH.. Anaknda  ina si Alisha dan Aqilah yang akan cabut undi.







17 comments:

Aisy Nasiha said... Best Blogger Tips

Good luck PK.. hadiah semua menarik tu, untung kalau menang tu..

aTieYusof Family said... Best Blogger Tips

Good luck PK..moga ada rezeki..;)

mrhanafi BEST said... Best Blogger Tips

selamat join contest dan semoga berjaya..

SalbiahM said... Best Blogger Tips

good luck PK!!hadiah nampak menarik

Mummydearie said... Best Blogger Tips

Good luck PK. Rasa macam rare sungguh awak masuk GA/segmen macam ni. Saya lagilah rare jugak~_^

syida said... Best Blogger Tips

all the best PK..moga ada rezki utk menang :)

nOe suhaimi said... Best Blogger Tips

good luck PK

LYAfrina said... Best Blogger Tips

Gud Luck

Sya Nadia said... Best Blogger Tips

Akk join juga ye.. sama la kita..semoga berjaya...

QasehnyaRania said... Best Blogger Tips

good luck..pk
syiokk pk dpt jupe ina.
sy ni dr jb lg nk jupe x pernh kesampaian.. aduhhh

Papaglamz said... Best Blogger Tips

Papaglamz singgah dari segmen yang sama.

IntanBerlian Mega GiweAway . Jom terjah dan follow papaglamz...!!!

Puan Deeba said... Best Blogger Tips

Puan deeba singgah dan follow dari giveaway yang sama.. good luck :)

http://darikacamataseorangwanita.blogspot.com/2015/04/intanberlian-mega-giveaway-2015.html

Isya PurpleZ said... Best Blogger Tips

sy terbang jauhh dari lapangan isyapurple.blogspot.com dan mendarat kat sini semata-mata nak follow anda. hehe.. salam kenal :) #1055

Amanda Suria said... Best Blogger Tips

All the best..

Julia Jamaludin said... Best Blogger Tips

singgah sini dari segmen yang sama.

http://juliajamaludin.blogspot.com/2015/04/intanberlian-mega-giveaway-2015.html

jom join segmen saya pulak :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2015/05/blogwalking-segment-by.html

Cik Adda said... Best Blogger Tips



Assalmualaikum wbt , / Salam Sejahtera. Saya dari GA yang sama.. Jemput yee.. Good LUCK ..
IntanBerlian Mega GA 2015(30april)

GA MaxBella 2nd Bthday (16May)

Hajar Shikin said... Best Blogger Tips

singgah dan follow.
Jemput ke www.hajarshikin.com