Pixajoy

Wednesday, May 01, 2013

Home » Doa Aiman Dimakbulkan

Doa Aiman Dimakbulkan



Selamat Hari Pekerja dan Selamat Bercuti. 

Alkisah semalam aku dan en suami dating berdua. Aiman tak bawak la sebab sekolah. Tapi ada suprised untuk Aiman. Selalu dah beli buku, sesekali layan la permintaan si chubby. Hadiah kecik je sebab dah graduate kan. Hadiah besar kita pending dulu. 



Kata en suami, Allah dah makbulkan doa Aiman.hehe..CD game transformers as request. CD Power Rangers tukar dengan Kamen Rider, budak jual CD tu kata budak-budak suka game ni.


Ada kejutan kedua untuk Aiman. Balik shopping ngam-ngam time Aiman balik dari sekolah. Apalagi bila dapat je terus la kiss pipi ibu abah dan ucapkan terima kasih.



Kebetulan lalu dekat bahagian clearance ternampak Batman ni. Beli pun sebab setengah dari harga asal. Berkenan tengok, ada topeng, perisai dan arrow yang boleh main tembak.  Ibu dengan abah yang over. Macam biasa la kecik-kecik dulu tak dapat.haha..





24 comments:

CtAyue said... Best Blogger Tips

wwah bestnyer aiman... ini kalau anak sy tgk pun mesti nak jugak..hehe

♥♥azatiesayang ♥♥ said... Best Blogger Tips

Pasti Aiman sukerrrr sgt!

BUNDA a.k.a KN said... Best Blogger Tips

bestnyer mesti aiman seronok giler..

MulutPayau said... Best Blogger Tips

wahh..tentu seronok Aiman ya..anak akak pun suka bnda2 macam tu walau dah umur 10 thun...

Hazmin Hamudin said... Best Blogger Tips

Seronok aiman dapat hadiah dari ibu dan ayah dia.

aTieYusof Family said... Best Blogger Tips

wah! Aiman dpt Batman.. mesti seronk ni..hehe..Alhamdulillah, DOA termakbul ye Aiman..:)

husna zahidi said... Best Blogger Tips

hehe..tumpang seronok utk aiman.. kak husna x main la mainan2 mcm nih..:3

Ummi Iman said... Best Blogger Tips

Seronok lah Aiman tu. Yg penting semakin smgt utk belajar :)

NzA said... Best Blogger Tips

mesti aiman makin brsemangat mengerjakan solat n brdoa.

ZieMarziah said... Best Blogger Tips

doa aiman tulus ikhlas sebab tu Allah makbulkan:)

Marya Yusof said... Best Blogger Tips

As salam Murni,

Hadiah Aiman dimakbulkan melalui ibu & abah... :)) Nice...

Kakzakie said... Best Blogger Tips

Doa budak tanpa dosa mudah dikabulkan. Bukan Allah saja yg dengar abah dia juga ni:)

Mama Adam said... Best Blogger Tips

Untung aiman. Syukur...
Tahniah sbb dh graduate

husna zahidi said... Best Blogger Tips

kak murni di entry penghargaan dr husna..=)
http://husnazahidi.blogspot.com/2013/05/anugerah-top-commentors-may-2013.html

deno said... Best Blogger Tips

seronok aiman! :)

p/s: akak, jom join? LUPUS awareness!^^ http://dayangdeno.blogspot.com/2013/04/segmen-lupus-awareness-month.html

Munnafendy said... Best Blogger Tips

memang best tgk budak2 hepi bila kita belikan mainan. tp kan..bertambah2 hepinya bila xsmpai sejam ada yg patah2...huwaaaa

LiYa HaNiF :: said... Best Blogger Tips

mesti aiman seronok nie.. :)

n O e s u h a i m i said... Best Blogger Tips

kalau mak ayah g mana2...pasti akan ada something tuk anak2...mesti Aiman teruja..

Joanna Yunus said... Best Blogger Tips

wah aiman yang best ni dapat hadiah....

izan mama mia said... Best Blogger Tips

wah suker ler aiman

Masya said... Best Blogger Tips

wawawawa..... seronoklah aiman eh..

Nora Karim said... Best Blogger Tips

wah... untung la abg aiman... dpt hadiah macam2 tu... yey!

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

mest seronoklah aiman ni :)

QasehnyaRania said... Best Blogger Tips

wow.dapat batman tu