Pixajoy

Thursday, May 30, 2013

Home » Beli Online Barang Baby Murah

Beli Online Barang Baby Murah





Ada yang tanya mana aku beli headband Afia. So nak share online shop yang jual barang baby termurah dan berbaloi. So far yang aku jumpa  QQ Baby Centre barangnya memang termurah.

Selain headband tiga bijik, aku beli sepasang sock comel, 3D socks 4 pasang, mainan Lamaze dan rompers 2 set. Jimat duit posting  bila beli sekali banyak.

Rompers ni dekat online shop lain boleh jejak RM35 satu set. Satu set ada 5 pasang, dekat sini aku beli dua set, RM50. Jadinya sepasang rompers harganya cuma RM5 la kan. Gila punya murah! 

Namanya baby cepat besar, kena la bijak membeli. Aku beli satu set umur 3 bulan dan satu set lagi umur setahun. Ni rompers yang Afia dah pakai :

Day 18

Day 19


Untuk abang Aiman takde ke? Abang Aiman tak boleh shopping online. Takde saiz harap maklum.hehe.. 






18 comments:

Sura Mohd said... Best Blogger Tips

suka yg polka dot tu...bijak membeli menang memakai..hehehe..

mama ila said... Best Blogger Tips

alololo..comelnya Afia...bambam =) ..ila pun masa hannani baby..suke bebenor beli rompers..hehe

transformed housewife said... Best Blogger Tips

sblm umur sthn mmg senang pakaikan rompers je. Lps umur sthn dah tak berapa nak muat. tp kalau beli murah2 mcm PK okla.

mrs mell said... Best Blogger Tips

comeynya.. jemput dtg kedai online sy.. ahak! sempat lgi pomot..

https://www.facebook.com/BabySyukriiCollection

Masya said... Best Blogger Tips

cian abg aiman, tp online mmg payah nak cr size.. jgn kata aiman.. untuk amir pun ssh

Ummi Iman said... Best Blogger Tips

Murah ya. Mcm muka PK je imanina ni ;)

hainom OKje said... Best Blogger Tips

Tak pernah mencuba beli online

Mooniqueen said... Best Blogger Tips

geramnya tgk baby....bulat je mata...

Rapunzeel Cikilolo said... Best Blogger Tips

huhuhu....

cantik. aku suke tengok baby pakai baju mcm ni...

serius murah?

kualiti okey ke?

izan mama mia said... Best Blogger Tips

cantik..laa huhuhu..mia dl tak dan nak beli... comel afia

husna zahidi said... Best Blogger Tips

owh..nama dya rompers ea?? anak mengasuh mama pakai nmpak comel..dok sebut baju ape tah, xtaw nama..muahaha..

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

cntik yg polka dot tu

cenderamata dari hati said... Best Blogger Tips

http://cenderamatadarihati.blogspot.com/p/baby.html

barang baby yang cute pada harga amat berpatutan

- AZIE - said... Best Blogger Tips

tq utk info nie...
lama xdtg jenguk afia dkt sini hehehehe

Anonymous said... Best Blogger Tips

Dropship Agent Needed at Babies Style..Visit us at http://m.facebook.com/pages/Babies-Style/153631421479568?id=153631421479568&refsrc=http%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpages%2FBabies-Style%2F153631421479568&_rdr

neesa_jun said... Best Blogger Tips

nampak entry pemes nih!..kebetulan saya pun tercari2 benda apa nak beli online...nak beli rompers..tapi besanya rompers kecik2 cuttingnya...baby x kuar lagi...maybe leh ikut idea sis..beli saiz yg besar siap2...xrugi beli..hehe

Cuddly Little Pie said... Best Blogger Tips

Bole je nak shopping brg2 baby dkt sini.. Hehehe!

http://cuddlylilpieboutique.wordpress.com

wawa myluv said... Best Blogger Tips

Sy pn ade jual rm5
Carter's Baby Romper

Utk borong MOQ 6 pack