Pixajoy

Thursday, May 09, 2013

Home » Adik Aiman Dah Ada Nama!

Adik Aiman Dah Ada Nama!



Assalamualaikum. Terima kasih buat semua yang wish Tahniah.  Banyak benda nak cerita tapi masih tak dapat nak berlama ngadap blog. BW pun belum sempat.

Perihal mencari nama baby ni jadi sikit kelam kabut. Seriously pening gila nak cari nama. Dari pregnant sampai deliver masih takde yang sesuai. Sapa suruh tak sedia nama dari awal. Padan la muka aku penat menjawab bila setiap masa ada yang bertanya tentang nama baby. Hari ni hari ketujuh sesuai la beri nama.

Tayang sikit senyuman cucu puteri pertama dalam keluarga. Anugerah terindah yang melengkapkan kehidupan kami.


Afia Imanina - Kekuatan Iman Kami






36 comments:

Fizalinolie said... Best Blogger Tips

Wah! Cantik nama. Apa nama panggilan nye muni?

Mama Adam said... Best Blogger Tips

Comelnya dia senyum! Sedap nama. Terselit nama pilihan saya di situ " Iman "

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said... Best Blogger Tips

Ya Allah kak, tahniah.. comel baby girl.. nama pun sedap n maksud tu yang penting.. tahniah!! tumpang gembira jugak.. sukanya baby girl next time sy pun nak baby girl la plak

mama ila said... Best Blogger Tips

cantik nama baby..secantik maknanya dan juga secantik empunya nama =) comel baby..tahniah yer =)

Sura Mohd said... Best Blogger Tips

cantik nama tu...maknanya pun baik sangat..comeynyer baby senyum camtu..
pepun selamat berpantang..:)

Ym.Bundle said... Best Blogger Tips

aku lom ucap tahniah rasanya..lom telambat lagi kan..tahniah kutu..comel afia..selamat berpantang..

Masya said... Best Blogger Tips

maksud yg mendalam nama baby tu.. panggil apa ni.. afia ..

*azni* said... Best Blogger Tips

owh,alhamdulillah semua nya selamat...tahniah...bestnye bau baby..baby comel dan nama pun comel..

Kakzakie said... Best Blogger Tips

Heee.... dah tujuh hari anakanda Afia Imanina berada di bumi Allah ini autie baru tahu. Allah.... comelnya Afia. Dah pandai senyum lagi.

Tahniah PK.. jaga diri.

Mooniqueen said... Best Blogger Tips

sedapnya nama... makna pun bagus ;)

transformed housewife said... Best Blogger Tips

cantik nama tu. sedap pulak maksudnya. sesuai dgn baby yg comel jugak.

Sally Yatiey said... Best Blogger Tips

Cantik nama baby! ;D Comel.

n O e s u h a i m i said... Best Blogger Tips

alalalalala...dah pandai senyum yer...rasa nk picit je pipi Afia Imanina ni..

NzA said... Best Blogger Tips

nama sedap + orgnya pn sweet...alhamdulillah.

izan mama mia said... Best Blogger Tips

indah namanya..nak panggil apa ni ?.. tahniah sekali lagi,..nampak gebu jer..cam ibu dia..kulitnya....

eita said... Best Blogger Tips

indah nye nama...


macam anak jepun je

LYAfrina said... Best Blogger Tips

comelnyer...
tahniah ye.. sori baru tahu dh selamat pon bersalin..
selamat bpantang ye.. nama baby sedap & secantik maknanya

puanbee said... Best Blogger Tips

Tahniah ..dpt la gegirl sorang .. sedap nama ..tu la tk prepare nama haha .. bee pun sama kot kali ni betul2 tk tahu nak letak nama apa kat anak ni

~CanaryGalapagos~ said... Best Blogger Tips

tahniah..selamat berpantang...comelnya afia..

Ummi Iman said... Best Blogger Tips

Maksud nama lebih kurang nama Iman :) Cerianya dia... sweet.

ZieMarziah said... Best Blogger Tips

wah baby girl..tahniah PK.memang comel sangat2..kulit putih melepak!

Mimie Najib said... Best Blogger Tips

comelnya bby..dah pndai senyum2 dah.. :)

MulutPayau said... Best Blogger Tips

Sedap nama tu....sesuai sngt ngan tuannya yg comel..

Ummi Hanie said... Best Blogger Tips

indahnya nama... comelnya bby...

tahniah again beb! ;)

Hazmin Hamudin said... Best Blogger Tips

Comalnya afia imanina ni.. cubit2 pipi dia.Hehe

Ada said... Best Blogger Tips

tahniah puan kutu :-)bestnye dah dapat sepasang.suke2!

Munnafendy said... Best Blogger Tips

pandai senyum dah! geramnyaaaa~

Nora Karim said... Best Blogger Tips

sedapnya nama... moga jadi anak yang solehah ya sayang... comeinya... rasa nak cubit2 pipi tu... mata dia sepet... comeinya...!!

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

comel sungguh nih!

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

comel sungguh nih!

eiela said... Best Blogger Tips

comel..

husna zahidi said... Best Blogger Tips

sedap nama..
bunyik mcm amalina je..hehe..

*kiss dr jauh buat Afia..=)

Joanna Yunus said... Best Blogger Tips

Sedapnya Nama....

Mrs Lurve said... Best Blogger Tips

sedap namanya..
comelnya dia senyum

QasehnyaRania said... Best Blogger Tips

maknanya sesedap nama :)

CtAyue said... Best Blogger Tips

sedap nama tu... maknanya pun baik kan..