Pixajoy

Monday, May 27, 2013

Home » Gaya Afia Imanina Tidur

Gaya Afia Imanina Tidur



Setiap baby adalah comel! Sebab comel sangat everyday mesti nak capture gambar Afia even dia tengah tidur. Siang malam kira nak seksi je anak dara ni, langsung tak nak berbedung. Besaq nanti  kalau pengkaq jangan salahkan ibu ok!hikhik

Day 2
Day 3
Day 4
Day 5 
Day 6
Day 7
Day 8

Yang last tu tak menahan. Kalau boleh cakap mesti Afia kata, "Letih la dengan ibu ni!"





22 comments:

izan mama mia said... Best Blogger Tips

hahahha..geramnyer makcik tgk afia ni... ee... teringan masa mia kecik2 dulu...hihihi..gambar yg last tu mmg tak menahan...kahkah

Masya said... Best Blogger Tips

hahahaha.. bantai tido jer yer anak dara ni..

Ym.Bundle said... Best Blogger Tips

aih..tak nampak mata pon afia ni..lena tdo tu..hehe..

mrs mell said... Best Blogger Tips

runcing dagu anak dara ni. Hehe.

mrs mell said... Best Blogger Tips

runcingnya dagu anak dara ni. Hehe.

aimi adilah said... Best Blogger Tips

hihihi sme dgn ank buah kite... xnk bedung xblh pns cikit.. mengamuk jeeee

AYuNG said... Best Blogger Tips

sedap nama =)

Kakzakie said... Best Blogger Tips

Aduhai.... tak terkata kakak sukanya tengok gambar-gambar macam ini. Tak payah cerita pun tak apa kalau banyak-banyak gambar anak dara comel-lote macam ini siapa pun tak jemu memandang. Best:) suka-suka-suka!!

Rapunzeel Cikilolo said... Best Blogger Tips

haip bundle...

nampak mata nnt macam anak degil la...

adooi...

hehe!

anitadiana said... Best Blogger Tips

alah comel sesangat...mcm-mcm stail dia buat time tido..geram tengok..

NzA said... Best Blogger Tips

suci je bila tengok muka bidadari dr syurga.....

diana said... Best Blogger Tips

wah...tido sampbil berfikir tu..ahhah

umi alya said... Best Blogger Tips

comelnya..

n O e s u h a i m i said... Best Blogger Tips

amboi...tido sesaja...

transformed housewife said... Best Blogger Tips

baby skrg mmg susah nk bedung.

erna said... Best Blogger Tips

kita ni bz sangat..x sangka dah selamat melahirkan. teruk la kita ni..lambat update. alhamdulillah dah selamat melahirkan. sangatttt comellll. mula lah rasa nak baby.

eh eh..lg1, suami selalu cakap, nanti kalau iman dapat adik, nak letak nama 'imani' hikhik dekat dekat dah nama dengan imanina :)

sedap la nama ni..

selamat berpantang ye

Nastyna said... Best Blogger Tips

amboi pejam rapat mata tdo, nyenyak betul. Mmg gaya tak menahan, dah macam baby besar... dorang ni mmg payah kan nak dibedung.

Mrs Lurve said... Best Blogger Tips

penuh dgn gaya hehehehe

husna zahidi said... Best Blogger Tips

atotoo..comelnya dya..
gewam tgk budak kecik taw..>.<

peluk kiss kak husna dr jauh ye..=D

Ummi Iman said... Best Blogger Tips

Panas tu yg tak mau bedung. Sedap boleh tidur gaya bebas ;)

QasehnyaRania said... Best Blogger Tips

suka yg pic 4..comel sangat

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

hihii pic last tu mmg comel