Pixajoy

Wednesday, May 22, 2013

Home » Hadiah Istimewa Buat Isteri

Hadiah Istimewa Buat Isteri



Bukan senang nak terima hadiah dari en suami. Hadiah dari sudut material aku maksudkan. Kalau hadiah kasih sayang tu hari-hari dapat.haha.. Dalam saat genting masa di hospital tempohari en suami hantar mesej kata ada supsrised untuk aku. Dok kalut nak beranak tak fikir teruja kejutan ni semua.

Lepas je bersalin, masa nurse tolak nak masuk wad tetiba je en suami datang dengan senyuman. Tak menyabar keluarkan hadiah istimewa buat isteri.



Sony DSC-W710. Murah je. Pink lagi. Jambu sangat bini beliau.haha..

Sony ni brandnya macam semua sedia maklum takkan nak lancarkan benda murahan yang tak berkualiti. Cuma ada sikit lece kamera ni takde penstabil gambar. Makanya untuk dapatkan hasil foto yang cantik, tangan kena la bedung, tak boleh goyang-goyang inul ok. 

Dah bertahun kot kamera rosak. Tapi laki bini kemain kemut nak kelurkan duit beli kamera baru. Update blog pun pakai gambar webcam ja. Ada kamera ni senang la sikit nak abadikan foto kenangan apatah lagi dengan kehadiran puteri cantik dalam famili kami. 







33 comments:

Fizalinolie said... Best Blogger Tips

Wah! Dapat hadiah tu. Pink color lagi. Boleh tangkap gambar baby bebanyak :)

Mimie Najib said... Best Blogger Tips

bestnya dapat hdiah.. =)

lepas ni penuh la blog dgn entry bergambar.. =)

izan mama mia said... Best Blogger Tips

tahniah....come arr pink gtu

MulutPayau said... Best Blogger Tips

pink kaler tu...cun melecun...seronoknya dapat hadiah dari hubby ...lepas ni boleh ambik gambar baby tu bnyak2 ya....opsss gambar Aiman jgn lupa..

Ym.Bundle said... Best Blogger Tips

cun puteri ni..tapi cerah la dari aiman kan..aiman takpe laki..

Affy Afiqah said... Best Blogger Tips

one of wishlist ika jugak camera tu :)
omeyyyy je babyyyy...gerammmm !

deno said... Best Blogger Tips

bestnya dapat kamer baru! nanti bleh tangkap gmbar byk2 :)

Izan Ishak said... Best Blogger Tips

wahhh... kak izan yg tgk plak teruja ni muni. kaler pink lagi tu. simbolik juga sempena dpt bby girl kan. pasni meriahlah blog ni dgn gambar yg cantik2!

NzA said... Best Blogger Tips

pink colour...i like it....Walaupun hrga xmahal ttp tnda ingatan n kasih syg tu yg pnting PK......bahagia bila dihargai....lepas ni bykkn gmbar si comel tu ttp jgn lupa snap pic abg aiman jugak..nnti kecik hati dia....

Mama Adam said... Best Blogger Tips

comelnya afia!!!!
seronoknya ada camera baru. boleh selit-selit je dalam handbag. senang nak ambil gambar

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

`tahniah... byklah gambar cun2 pasni :-)

ZieMarziah said... Best Blogger Tips

hamboihhh camera dia wana pink!memang ayu you~

si puteri tu dah start bam bam ye.geram tengok

Ummi Iman said... Best Blogger Tips

Dapat hadiah untuk ambil gambar baby baru :)

mrs mell said... Best Blogger Tips

syok dpt hadiah kamera.. kite dok tgkap gmbo pakai hp cap hayam je.. hahaha

aTieYusof Family said... Best Blogger Tips

wah...bestt nya dapat hadiah dr hubby..boleh rakam segala kenangan dgn puteri cantik ni..:)

Rapunzeel Cikilolo said... Best Blogger Tips

hehehe...

at least ada kan

:)

Masya said... Best Blogger Tips

rezeki baby lah tu.. lepas ni berseri²lah blog ni .. boleh amik gambar baby dan tayang banyak² kan...

*azni* said... Best Blogger Tips

wow,pink gitu..takde alasan takleh buh gambar la pasni..camera pink in da house..haha..

Sura Mohd said... Best Blogger Tips

bestnyer dpt hadiah kamera..untungnya PK dpt suami yg romantik gitu..dpt hadiah selepas bersalin..:)

n O e s u h a i m i said... Best Blogger Tips

cantik...pink color...lepas ni..apa lg..penuhkan blog ngan gambar2 k..

♥♥azatiesayang ♥♥ said... Best Blogger Tips

Salam Puan Kutu...bestnya dapat hadiah kamera SONY,kamera k.atie pon dah brjaman guna tp biasanya lbh suka guna HP jer :)

ya la puan kutu..asyik pemanggang jer,la ni tambah brg biz lain sikit2..hikhik

kasya syiera said... Best Blogger Tips

comelnya baby !!

suri solehah said... Best Blogger Tips

Subhanallah,,,lama tak kesini dah byk hari dah Afia melihat dunia,,maafkan acik ye afia,,tahniah puan kutu... Dpt hadiah dgn suprise gitu kita suka,,

Kakzakie said... Best Blogger Tips

Best!! dah ada kamera baru bolehlah banyak-banyak tunjuk gambar baby. kakak suka:)

Tak kisahlah gambar dia menyusu ke, menangis ke, senyum, pakai baju, main dgn abang dia best jadikan N3 tau:)

Nastyna said... Best Blogger Tips

Terbaik la, baru puas tengok muka puteri bila gambar clear. Comey comey comey :D:D:D

eita said... Best Blogger Tips

nanti lagi best lah klik gambo baby

Ada said... Best Blogger Tips

wah bestnye puan..sempat lagi tuh wat surprised time2 nk beranak.tp bgs jgkkan..leh lupakan sekejap sesakitan yg melanda..hi3.

husna zahidi said... Best Blogger Tips

fuyyoo..fuyyoo..
mesti dah penuh dlm memori gmbar adik aiman kan..hehe..

Nora Karim said... Best Blogger Tips

wah... apa lagi ambil gmbr banyak2 then kasi upload semua dalam blog.. heheheh

sal ya said... Best Blogger Tips

tahniah2. tapi lagi suka pakai kamera hp je. senang nak bwk berjalan2.

anitadiana said... Best Blogger Tips

bestnya....apa-apa pun mesti seronok dapat hadiah daripada hubby...mahal atau murah tu lain cite..janji ingat kat kita....kan..kan...boleh ambil pic beby bebanyak lepas ne..

Mrs Lurve said... Best Blogger Tips

hehehehe sy pun dpt jgk..

Ummi Hanie said... Best Blogger Tips

so sweet...

kalo gini beranak 10 pun ok ;)