Pixajoy

Sunday, September 02, 2012

Home » Yeay! 12kg in 4 Month

Yeay! 12kg in 4 Month



Salam bahagia dan Selamat berhujung minggu,

Ini bukan testimoni. Aku dah update dekat blog Diari Diet Kutu sebenarnya tapi nak gak tepek pic kat sini sebagai motivasi (sebenarnya takde modal nak update.hehe). Saksikanlah betapa tembamnya aku dulu.huhu


Aku masih perlukan penurunan sebanyak 4kg. Aku nak cuba dapatkan berat badan ideal sebelum raya haji. Doakan aku berjaya!



25 comments:

Joanna Yunus said... Best Blogger Tips

aduh... jelesnya... doakan akak berjaya ye... untuk dietkan diri ini

Marya Yusof said... Best Blogger Tips

Jenguk sini pulak! Teruja lah kita Murni! hahaha! Tahniah! Nak diet jugok ler..huhuu :))

Cikgu Ma said... Best Blogger Tips

wah...tahniah...tembam pun cantik jerr...pestime tengok penternak kutu ni..eh???? hehehe, jgn mare...


**nak turunkan berat jgk...sebuk je kan, padahal berat 42kg je pun..kuikui

amalina husna said... Best Blogger Tips

wah! 3kg sebulan..success nie!
wink-wink..cerita lar sikit apa kak murni buat..husna x rasa ianya berkaitan ngan makanan je kan?? =)

yan's cottage said... Best Blogger Tips

salam....
eeeee....!!!!!bestnya dapat kuruskan badan boleh bagi tips tak macam mana puan kutu mendapat berat badan yang diimpikan.

Ym.Bundle said... Best Blogger Tips

aku dah agak dah ko dah kurus..tgk kat gambar raya dah perasan..tahniah..

MuhdJijiee said... Best Blogger Tips

Ada ambil sebarang produk kurus ke?

Nurmujahidah Ismail said... Best Blogger Tips

nak jugak laa,,, please3,,, nak 54kg je,, tu pun rasa macam tak leh dapat,, haha

Mama Adam said... Best Blogger Tips

Wahhhhh..... MA pulak gain 4 kg. hahahha.... Disiplin xde. Targetvassal nk turun 8 kg. naik pulak :p

NzA said... Best Blogger Tips

Wow..di saat kakakmu risau ttg kenaikan berat badan, si adiknya dh slim.......jeles...jeles...

MulutPayau said... Best Blogger Tips

tahniah dik..jelesss akak tau..!!!misi akak tak berjaya..huhuhu...

transformed housewife said... Best Blogger Tips

tahniah. berhasil nampaknya usaha.

izan mama mia said... Best Blogger Tips

mmg nampak kurus..berapa kilo sekarang?

SHAHZEE said... Best Blogger Tips

wah3 memang betul2 lain la.ips nak bagi naik berat badan xde ke kekeke

NURULHANIF said... Best Blogger Tips

wah bestnya.. akak makan ape tu..

Masya said... Best Blogger Tips

ALHAMDULILLAH.. YG PENTING KURUS SIHAT ... JANGAN KURUS SAKIT TAU .... USAHA .. TANGGA KEJAYAAN...

Tengku Puteri said... Best Blogger Tips

hehehe..tahniah! sy pun nk buat entry testimoni jugak la...heee

sal ya said... Best Blogger Tips

gud luck ye...

Azham Vsvc said... Best Blogger Tips

wah....memang berjaya menurunkan berat badan...bagus betul, tahniah!

kakyong said... Best Blogger Tips

PK,
x perlu nak turun dah tu.. berat ideal tu sbenarnya will make u jd terlalu kurus... ni dah cantk sgt dah ...

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

bagus2.. mmg nmpk perubahan.. muka semakin panjang berbanding sebelum ni.. tahniah.. semoga berjaya dpt berat yg diingini sblm ry aji :-)

Ummi Hanie said... Best Blogger Tips

ohemgee cunnye sahabatt... tahniah, syabbas bettey ! menjadi diet kutu ye... salute ah...

hanie ade la turun 6kg mas abulan pose aritu... pas raya ni x timbang2 lagik... tu pun separuh je dari weight loss kutu... huksss

puanbee said... Best Blogger Tips

kutu siyes aku jeles ..waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Che Rosliza Che mat said... Best Blogger Tips

Jelesnya...CR tengok PK dah kurus...Camna diet...ingin tahu sharelah PK...

Munnafendy said... Best Blogger Tips

but howw?????? show me la kak kutu!