Pixajoy

Sunday, February 27, 2011

Home » Special Request - Mr Kr

Special Request - Mr Kr

Assalamualaikum

Entri nie aku buat untuk tayang  muka aku yg bakal MR KAY ARE lukis..Takan korang tak tau siapa gerangan beliau..Ala..yang lukis muka blogger fofuler tu..Kalau tak tau memang pendek umo..Sape2 yg belum polo blog beliau TERJAH SINI

Aku request beliau lukiskan gambar aku..Tak sgka pulak beliau bersungguh2..Dah byk jugak blogger2 yg request. Berbakat Kr nie..

Tenkiu in advance Kr, kerana sudi nak lukis muka akak nie..(Bahasakan diri akk bley kot, Kr sebaya adk aku jer )

Nie gambarnya ekk..Blur tatau nak pilih pic mana tuk di lukis..Sory klu wat Kr tertunggu2..Pipiku yg makin menembam n tumbesaran yang makin meruncing menyebabkan semua pic yang di tangkap jadik hodoh..Sungguh..aku makin gemuk! Harap Maklum..


Take ur time Kr..Akk tak kesah bila pun Kr nak lukis..Setahun pun akk tggu..kehkeh..Bukan perli tau..Telus dari dasar hati..cheewahhh.......Tenkiu yer Kr!

Sekian.

7 comments:

kay_are said... Best Blogger Tips

ok2.. gambar ni leh kot nak gne.. thanx ye.. nanti dah siap akan di inform =)

mommylavender said... Best Blogger Tips

mommy pun tak sbar nak tengok kerja tangan kr tu...pic ni nmpak ayu2 gitu,supan2~hee

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

kr:bley ekk.. ok tq!
Mommy:sy memang sopan.ahakz..

chii said... Best Blogger Tips

uiceh..pic ni betul2 or acah2 je tepon ni:p

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

betul la chii..Time nie en suami kol,tgh ckp mebe snap pic..:)

Puanbee said... Best Blogger Tips

walaweh nk jugak tunggu hasilnyer.ekke bee sekodeng life dr blog mommy lavender eheks..

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

hehe tq bee.best frenz ekk ngan mommy?