Pixajoy

Sunday, February 20, 2011

Home » Aku dikejutkan

Aku dikejutkan

Assalamualaikum


Baru jer lelap sekejap coz pukul dua td br aku tido...Tiba2 aku dikejutkan dengan 1 panggilan kecemasan...Dengar telefon bunyi pastu agkt panggilan yg sama 3kali terus hilang ngantuk..Cisss! Baru nak mimpi basah..Opss tidakkk.....baru nak mimpi indah..


Apalagi update entri ok..Sungguh meroyan berblog ko puan kutu..Takde pape pun cuma nak say gud bye kt korang semua. Even aku tau sorg dua jer yg polo blog aku yg tak best nie..


Aku ada bgtau kt dlm entri nie yg aku terpaksa meninggalkan rumah. Memula igt nak bawak netbook..coz senang nak buat assaimen n presentation nanti..Tapi..bila pikir balik..aku ubah keputusan..aku nak enjoy my course tanpa ada tekanan. Sesuai ker guna perkataan tekanan?Ahh lantaklah...


Korang faham tak maksud aku?Supaya tak lece nak bawak netbook kemana sahaja aku pegi..Nak pegi kelas kena angkut..pegi makan pun kena bawak..Satu bebanan tau ngak?(macam la berat sgt). Tinggal kt bilik kang hilang tanggung sendiri! Nak dapat sikit punya susah..Lappy aku dah buat hal..Netbook nie jer la yg aku ada..


Sebab utama jugak aku tak nak pikir pasal korang semua..kejam2..Nanti ada netbook asik nak blogwalking je kan.. Tercemar minda aku..Kursus kemana..Blog kemana..Mintak maaf ekk kalau tak dpt jenguk blog korang..(perlu ke mitak maaf?tak perlu rasanya).. Tak dapat baca entri terbaru korang..(korang tau ker aku hari2 baca entri terbaru korang?) Emo pulak ko puan kutu..Korang mesti cakap..Ada aku kesah?
Korang akan rindu aku?Aku tau, tak..Saja jer tanya..Bodoh punya soklan!
Awal pagi esok aku dah nak bertolak..Baju semua tak kemas lagi..Malas kamo! So just to say..Selamat Tinggal untuk 4 hari..Take care korang!!!


Bubye...



14 comments:

kay_are said... Best Blogger Tips

ati2 di jalan raye!!

psst: gambar mane nak kne lukis tu??

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

tenkiu kay are.Nti rodger2 yer..

chii said... Best Blogger Tips

slmt berkurus eh silap..berkursus ye...
jgn nnt dok pk blog plak nnt :p

AYAI said... Best Blogger Tips

ala, x boleh nak komen entry latest sy nanti..huhu..btw, hati2 kt ea.. :D

AYuNG said... Best Blogger Tips

ehh...ehhh...

yeye jer suspen..hehe

take care! :D

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

chii : Amboi..kurus hape..kursus mkn sedap!msti pk..:)
ayai : tue la..Takpe ntiblik qado blik entri yg tertinggal..:)
Ayung :tq..Suspen ker?hehe..

sekamar rindu said... Best Blogger Tips

salam..

suka baca entri ni..:)

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

hehe tq

specky gurlz said... Best Blogger Tips

sape ek puan kutu ni tak kenal lah..huhu

abu muaz said... Best Blogger Tips

salam kenal puan kutu

abu muaz said... Best Blogger Tips

salam kenal puan kutu

sekamar rindu said... Best Blogger Tips

salam...

hehehe..dah lama x mimpi basah..selalu tingkap lupe tutup...tempias hujan masuk..ish..

mummy said... Best Blogger Tips

pun kutu bla blik bawak blik kutu..ups putu..hehe..apataha..

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

specky gurl: kite pun takkenal awk.haha..
abg muaz:salam kenal jugak
sekamar rindu : double meaning nmpk.kihkih..
mummy : dh balik dah nie mummy...:)