Pixajoy

Thursday, February 17, 2011

Home » GA From Cambest Jerk!

GA From Cambest Jerk!

Assalamualaikum u alls


Ikan kedidi ikan keli
Termenung di parit kerana sepi
Join pulak pertama kali
Menang ke kalah aku hepi

Wah berpantun segala aku. Sedang aku asyik terjah n blogwalking memebe SB, terpandang la Giveaway dari Wanbu cambestjerk..Tanpa berfikir seploh kali, aku nekad nak join coz syarat2 dia semudah ABC kat Food Court Pasific..Aturan yg perlu untuk join GA:

  1. Mesti seorang yang ceria dan mempunyai blog sendiri - Opkos aku ceria..Usha blog la kan..Kompem org kata pemilik blog aku umo 17 taun..Padahal....:)
  2. Sudi dan seikhlas hati menjadi follower blog nie - Ekceli aku dah polo cambestjerk seblom aku nampak this GA. Ikhlas ok! For ur info wan, tgok header blog pun aku dh tgkp cintan.hahaha ayat bodek!
  3. Jangan lupa postkan gambo GA nie kat entry blog korang pastu link-kan skali ke blog cambestjerk - Dah byk kali aku link..Lebih dr penuhi syarat kot..
  4. Nie yang paling penting! Nyatakan impian korang bila korang perpeluang pergi ke Sabah - Bab Impian yg susah nk bgtau..Byk tempat menarik aku mau pegi kt Sabah tu..Aku pun blom pnah smp Sabah lg..Gayat nek Belon..Kalau bpeluang, tempat yg aku nak jejak adalah Pasar Gantung Tawau! Siapalah pompuan tanpa soping kan..Dapat window soping 1 pasar tanpa beli apa2 pun aku puas hati.haha nmpk sgt bohong!
  5. Akhir sekali, tinggalkan jejak anda pada ruangan komen sebagai bukti anda telah menyertai GA nie - Sepantas kilat aku buat!!
Pemenang akan di pilih melalui lucky draw..memang susah nak jadik lucky..Btw tak salah cuba nasib..:)

Ikan keli buat sup
Ikan kedidi masak cili padi
1 April 2011 tarikh penutup
Sila join kalau sudi

7 comments:

chii said... Best Blogger Tips

heheh..chii ske ngan pantun penutup..sempoi..tp maksud yg nk disampaikan jelas..

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

hehe me like pantun..:)

sekamar rindu said... Best Blogger Tips

salam..

pantun yg best...

:)

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

Salam..
tq sekamar rindu..Biase jerk..seminit jer buat.hehe..

AYuNG said... Best Blogger Tips

gud luck! :D

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

Tq Ayung..

wanbu said... Best Blogger Tips

http://cambestjerk.blogspot.com/