Pixajoy

Thursday, January 19, 2017

Home » Jalan-Jalan Cameron Part 1 - Avant Chocholate

Jalan-Jalan Cameron Part 1 - Avant Chocholate



Kisah tahun lepas lagi.haha..Alhamdulillah 2016 diberi peluang dua kali ke CH walaupun percutian singkat dengan pelbagai dugaan.hihi

Awal tahun dulu terlepas Avant Chocholate, so kali ni memang tempat pertama yang nak sangat kami tuju. Kat sini banyak juga port cantik untuk bergambar, tapi model Afia bad mood. Ibu pun kalut dengan Aryan so kita bergambar so so je la.


Kat cafe dia ada turtle. 


Nasib ada hero ibu ganti jadi model.

Anak dara sorang tak mau bergambar.huhu

Nah dia bagi bontot ja.hahaha

Ada juga bot apa kenama ni tak naik tengok ajelah.

Tengok birds

Feed the rabbit. Nanti buat special entry pasal ni. Pulun tak.hehe

Ada juga sikit strawberi ngan lavander. Kebanyakan tempat kat Cameron mesti ada kan.

Kuda hitam ewah..Nak wefie 1 famili muka semua elok memang payah. 

Ni port wajib bergambar

Again Abang Aiman n Kak Pia

Alang- alang dah datang sini kita pekena la aiskrim sorang satu. Bapak punya mahal RM 7.90 sekon padahal tak ada special pun rasa macam aiskrim tapaware kita dok beli tu je.kiki. Dah la perisa strawberi habis. Layan..






Last sekali nak tempek jugak muka ibu abah yang pulun. Aryan sado buat derk ja tak pandang kamera.hihi


Nanti sambung part 2 yang sadis.haha..





8 comments:

Kakzakie Purvit said... Best Blogger Tips

Ingatkan abg Aiman makan aiskrim dua tadi
Tolong pegang aje ye:)

eima said... Best Blogger Tips

awat yg sadis tu ...
ai pun dah lama tak pi CH thn 2016 langsung tak pi kot .. entah nape .. mls nk naik ..asal naik jem ...fedup

Aiezza Sue said... Best Blogger Tips

nampak juga Avant chocolate ni pi hari tu...igtkan tempat tuk beli chocolate jer..lenkali kena singgah sini la :)

Mummydearie said... Best Blogger Tips

Part 2 yang sadis tu celah mana pulak? Bukan ke tadi kita baca entri Pangkor. Tetiba entri ni pasal CH. Ke kita ni rabun dah teruk sangat.

Wah, Abang Aiman! Abang, abang sangat. Sekarang kena bawa beg adik ya ^_^

Puan Kutu said... Best Blogger Tips

Sabaq sat tak dan ehh nk menaip tulis cerita panjang berjela macam MD. Nanti sambung oart 2 ya.hahaha

Namanya abang haruslah fungsinya bawa beg adik.haha

hainom OKje said... Best Blogger Tips

Avant Coklat? Ada ek? Awat mak macam tak perasan ek tempat ni. Aduh maheinya harga aiskrim tu. Nasiblah orang tu tak buat aiskrim dan dan tu jugak kat situ haha...
Gambaq reramai tu Aryan pulak tak pandang kamera noh.

aryan azra said... Best Blogger Tips

tak pernah tau pun pasal avant chocolate nih..haaa nampaknya kena pegi CH la lepas nih

LYAfrina said... Best Blogger Tips

Syiokknya. Y psl avant choc lya bru j tau lps Ada y share kt FB.. Serius.. X sabar nk ke sana jgak