Pixajoy

Friday, January 20, 2017

Home » Chalet Budget Pangkor : Nipah Mas Chalet

Chalet Budget Pangkor : Nipah Mas Chalet



Haritu ada cerita kan yang kami tukar tempat penginapan. Malas dah aku nak ungkit pasal Purnama mengambang tu.hahaha..

Sebenarnya sebelum kami ke Pangkor, en suami dah pernah call owner Nipah Mas ni, so nak mudahkan kita daripada mencari tempat lain..jom ke chalet ni je la. Nak mandi laut pun dekat je jalan kaki.

Kami ambil dua bilik owner kata kira cincai RM 180. Murah la kan sebilik RM 90 sahaja. Rate sebenar RM 110 sebuah. Bilik yang kami menginap kira ok berpatutan dengan harga. Nak selesa bayar lebih la kan. Bilik air bersih, aircond sejuk, tu je yang penting. TV aku laki bini tak heran..dah bertahun kot tak layan sangat TV.

Nipah Mas ni tempatnya kedalam sikit. Ada signboard tapi kalau nak senang boleh direct call owner tanya. Rupanya Nipah Mas ni bersebelahan je dengan Purnama Beach Resort. Dapat bilik baru perasan.huhu..


Sempat lagi snap. Namanya blogger.kiki

I katil queen

1 katil double dacker

TV kotak bolehlah asal ada

Bilik air bersih

Jom Aryan sado dah siap nak pegi mandi laut.

Kalau korang nak tempat budget untuk bercuti di Pangkor boleh call owner Nipah Mas, Puan Ima ditalian 017-5602849.






5 comments:

SalbiahM said... Best Blogger Tips

betul tu..bilik air bersih paling penting. TV tu x ada kadang2 lagi bagus.xdelah bebudak lekat depan TV

Mummydearie said... Best Blogger Tips

Aduhai! Lama sangat tak mai sini. Jauh sangatlah, PK!

Tak faham cerita, taklehlah nak komen panjang berjela. Kang tersalah komen kang walaupun katanya baca dari atas ke bawah sampai ke ayat yang terakhir tu.

Bila masa pulak pergi Pangkor ni yerk... cuti sekolah akhir tahun lepas ke?

eima said... Best Blogger Tips

area mana ni ... pasir bogak ke teluk nipah ke mana pk ?? sy pi ari tu dok pasir bogak sbb mudah nk cari kedai mkn ,.... nk balik pun senang byk teksi

hainom OKje said... Best Blogger Tips

Lama tak pergi Pangkor. Apa ada kat Pangkor PK? Boringkan pergi tempat yg dah pernah pergi.

LYAfrina said... Best Blogger Tips

Ok jugak nmpka chalet ni