Pixajoy

Sunday, January 22, 2017

Home » Feed the Rabbit

Feed the Rabbit



Kata nak buat special entry haruslah berkata benar.haha..Dekat Avant Chocholate  tempohari ada 1 tempat yang menarik minat kami untuk bagi peluang Afia merasai pengalaman baru. Rasanya macam pengalaman pertama juga untuk Aiman. Almaklum kami tak pernah bela apa2 pets.

Feed the duck & fish pun boleh. Beli makanan RM 3 je.

Sesi menggemukkan rabbit. Sihat dan sado semua rabbit kat sini tau.





Ok dah..habis cerita. Anak2 happy je jakun tak pernah bagi rabbit makan.kiki..




5 comments:

Mia Kassim said... Best Blogger Tips

Salam ... bab2 ni anak2 mmg suka. Geram tengob rabbit tu semua ☺

Warisan Petani said... Best Blogger Tips

Pengalaman yang menyeronokkan bagi mereka.

eima said... Best Blogger Tips

bdk2 mmg suka bab ni kan ...

hainom OKje said... Best Blogger Tips

Budak budak mmg sukalah kan dapat bermain dgn rabbit. Lagi lagi dapat bagi makan.
Tengok rabbit comel cenggitu nak makan daging dia pun tak sampai hati

LYAfrina said... Best Blogger Tips

Seronoklah afia..leh bg rabbit mkn