Pixajoy

Friday, January 13, 2017

Home » Afi & Damia Birthday Celebration

Afi & Damia Birthday Celebration



Lepas je percutian Pangkor yang spoil tu kami terus ke rumah adik ipar aku di Lumut. Esoknya planning dah dengan en suami nak ke Cameron. Awal tahun dulu pergi kelam kabut..ni konon nak terjah tempat yang kami belum sampai macam Avant Chocolate, strawberry farm dan Mardi. Nanti aku cerita holiday Cameron yang spoil jugak.haha..

Kebetulan dah berkumpul reramai kita buat terus Afi and Damia's birthday celebration in advance. Depa dua ni tarikh lahir sama cuma berbeza tahun je.

Afi turns 5..Mia turns 2


Abah Afi belikan kek harijadi dan sate. Paklong Maklong belanja Dominos Pizza.

Sedap pulak keknya. Banyak aku belasah.hehe

Sate dah tinggal sikit..lambat sangat tunggu pizza sampai bebudak tu dah belasah dulu.

Nyum nyum






1 comments:

hainom OKje said... Best Blogger Tips

Hepy Bezday utk korang berdua. Dah sama tarikh celebrate je sekali jimat hihi....

Kek apa tu PK sampai hang makan banyak katanya