Pixajoy

Thursday, June 02, 2016

Home » Aiman Ke Stesen KTM

Aiman Ke Stesen KTM



Kisah hari Selasa tempohari. Aiman excited ikut abah hantar Wan Maktok ke stesen KTM. Wan Maktok ni macam biasa la sejak tinggal berdua keja jalan je.hehe. Kali ni nak balik Johor, naik train dari SP ke KL.

Dah lama tak naik train kata Aiman. Afia lagi kesian..bas pun tak pernah naik. Kira Aiman untung tau merasa juga naik bas dan keretapi. Nantilah nak..kita planning lain. Hujung tahun ke bagi adik baby besar sikit. Insyaallah ada rezeki ibu abah bawak naik ETS ye.





Abah whatsapp ke ibu punya banyak gambar dekat stesen KTM. Siap video ETS bergerak ok. Overexcited lebih dari Wan Maktok yang naik train.hehe..







6 comments:

babYpose said... Best Blogger Tips

Aunty pun belum ni hehe.. kiranya dari SP ke KL then ke JB.. sori tertanya-tanya dalam minda hehe.. ye la kan macam dekat dgn semua bila ada ketapi laju ni.. wan maktok seronok la dapat berjalan lawat cucu..untung kan.

mak jemah jual vitamin said... Best Blogger Tips

seronoknya aiman:)

Zee Suhaini said... Best Blogger Tips

skarang ngan dulu tak sama dah kan PK..dulu banyak guna public transport jer..tak ramai yang ada kenderaan sendiri..sekarang? hurmmm

anak anak zee pon dok request nak nail lrt..kat puchong ni stesen lrt baru bukak..tak tau la biler nak tunaikan tu..

Mummydearie said... Best Blogger Tips

Takpalah Afia. Kita serupa. Aunty ni sampai la ni train biasa pun belum pernah naik. LRT,MRT tu pernahlah, maklumlah orang bandar katanya. Hahaha!

Ni Aiman naik sekali ikut balik ke atau dia tolong hantar ke stesen aje,PK? Itulah masalahnya kalau baca tak sepenuh jiwa raga, berangan aje kerjanya!

QasehnyaRania said... Best Blogger Tips

kan sy pon dok teringin nk bawa rania naik ets blk pendang. cuma nak kene menapak jauh ke kl sentral yg malaih sikit tu

seronok aiman..
aiman tak ikt wan ngn maktok ke johor ke? tgh cuti sekolah ni.

Atie Yusof said... Best Blogger Tips

seronoknya Aiman.. excited budak2 ni klu dpt naik train.. Pae baru sekali naik masa balik Smnjg hr tu..hihi