Pixajoy

Sunday, June 26, 2016

Home » Adik Aiman Afia

Adik Aiman Afia



Syukur sangat akhirnya penantian selama 40 minggu berakhir. Adik Aiman Afia lahir genap pada due date 18.06.2016 bersamaan 13 Ramadhan 1437 Hijrah. 

Anak Ramadhan kami ni Alhamdulillah sihat walafiat sempurna sifat dilahirkan secara normal di Hospital Sultan Abdul Halim Sungai Petani pada 5.59  ptg dengan berat 3.46kg, panjang 55cm, lilitan kepala 34cm. Alahai skema detail betui la ayat.hahaha...




Insyaallah nanti aku up gambar baby beserta nama. Baru nak panas enjin balik berblog je ni. Jangan lepas ni kelaut balik dah le.






19 comments:

QasehnyaRania said... Best Blogger Tips

alhamdulillah
tahniah pk dan suami
selamat berpantang

p/s: dah agak pk dh bersalin. nk msg nk tnya no xda. sbb hp rosak. huuhuu..

fiza linolie said... Best Blogger Tips

Tahniah muni. Dah agak muni bersalin bila tak up entry baru. selamat berpantang muni :)

Sue Bee said... Best Blogger Tips

Tahniah PG..selamat menjalankan musim berpantang. Comel je tengok tangak kecik tu

nasa mulia said... Best Blogger Tips

Alhamdulillah dah selamat bersalin...
selamat berpantang...

Nurfaezah Abdullah said... Best Blogger Tips

Alhamdulillah akak selamat melahirkan. semoga akak dan baby sihat yea ^^

Aisy Nasiha said... Best Blogger Tips

Ala.. xsabar nk tahu nama baby ni..

Afif Rayyan said... Best Blogger Tips

Tahniah.. bestnyer dapat bau syurga..

Ismiqbal Kôsyëk Abdullah said... Best Blogger Tips

Alhamdulillah...
tahniah buat ibu dan bapanya..
bertambah umat Nabi Muhammad ni...hehe

Kakzakie Purvit said... Best Blogger Tips

Alahmdulillah... akak terharu sangat-sangat dik. Entah kenapa kakak ni exited betul kalau dpt berita adik-adikyg dpt baby. Suka sangat:)

Sebenarnya kakak dah jangka dlm dua minggu puasa tu Murni mesti dah tambah ahli dgn blog sunyi - betul pun.

Tahniah dari kakak!

Selamat berpantang:)

aryan azra said... Best Blogger Tips

Alhamdulillah tahniah ye

Nora Karim said... Best Blogger Tips

Alhamdulillah, tahniah. Selamat berpantang ibu dan baby Aryan... (^_^)

Ibu Dilah said... Best Blogger Tips

Alhamdulillah.. tahniah...

hainom OKje said... Best Blogger Tips

Amboi..... tayang kaki ngan tangan nampak...standard artis kalau cenggini tau hihi... Eloklah bagi detail cenggitu so mak pun tak tanya banyak...

Luka dah baik ka? Macam tak sakit ja hihi

Siqah Hussin said... Best Blogger Tips

Suka tengok tangan baby yang comel 😍

eima said... Best Blogger Tips

TAHNIAH.....

babYpose said... Best Blogger Tips

Alhamdulillah tahniah, geramnya tengok jari jari tu. sekarang dah tahu jari tu cepat berubah alhamdulillah, pegang ja tau :)

E'in said... Best Blogger Tips

Tahniah kak!!

adianiez AIDA said... Best Blogger Tips

alhamdulillah.
sama la kita. ada sorang baby ramadhan :)

LydSunshine said... Best Blogger Tips

Tahniah Puan Kutu. Ya Allah, lamanya tak blogwalking.