Pixajoy

Monday, November 23, 2015

Home » Double Celebration

Double Celebration



Ni sebenarnya ibu yang teringin nak makan kek. Buat masa sekarang memang tak aktif dah campak baling kat dapur, apalagi nak membaking. Mintak cheesecake yang slice tu je, sekilo terus en suami bagi. Ambik kau!


Dah terlanjur beli kek terus kita suruh tulis tahniah. Kononnya double celebration la pertamanya untuk meraikan kejayaan Aiman dalam exam. Bukanlah cemerlang sangat resultnya, tapi tak salah kan bagi semangat untuk lebih kerja keras tahun depan. Lagi satu untuk celebrate tut..hahaha cer teka cer teka..


Ibu dengan Afia paling excited nak makan. Abah dengan abang Aiman pi hentam nasi hujan panas dulu.huhu..


Over kan si bambam ni..walaupun dia bukan orang yang diraikan..dia kata ni kek dia.haha..


Jemput makan..dua hari dok ulang buka peti ais je nak makan kek nak makan kek..


bye..kite nak hentam kek dulu!





22 comments:

nurbijen said... Best Blogger Tips

Saya beli kek sebiji mcm ni selalu jer tak hbis..
Untuk PK ada geng makan kek :)

Erm agaknya apa ek second celebration tu? Afia nak dapat adik ke? hehehhe

eima said... Best Blogger Tips

wahhhh sedap tu ....

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

ok, tahniah utk tuttt... hahhah

sedap plak nampak kek ni haaa...!!

Sura Mohd said... Best Blogger Tips

duk pikir jugak ni satu lg punya celebrete tu..
apapun tahniah buat Aiman..semoga tahun2 depan akan bertambah cemerlang..:)
sedapnya kek tu..

Kesuma Angsana said... Best Blogger Tips

Salam n happy Monday. seronoknyer dapat makan apa yg dihajatkan. Tahniah juga atas kejayaan anak2 yer..tahniah aiman, masa masih jauh dn perjalanan masih pjg lagi kan..

QasehnyaRania said... Best Blogger Tips

tahniah
mmm, apa nya tu ?

Zee Suhaini said... Best Blogger Tips

baru nak agak afia nak dapat adik..hahahhaa..
kak nur dah sebut dulu..
cer PK bagi hint skit..

Kakzakie said... Best Blogger Tips

Adik auntie nak sikit!
Tayang-tayang ni yg buat auntie tak menahan tau dik:)
Moga semuanya berjalan baik dan sihat-sihat hendaknya.

Atie Yusof said... Best Blogger Tips

Tahniah abg Aiman..
tengok je kek punya sedap.. Afia punya kek ya.. hihi.. pandai dia... :)

Bunda_nora said... Best Blogger Tips

Tahniah....rasanya nak ada orang baru kot coming soon...

Mummydearie said... Best Blogger Tips

Ahah! Apa yang 'tuttttt' tu? Don't tell me Afia nak dapat adik lagi! Dah open registration untuk booking ke belum ni? Hahaha...

Cepatlah cerita apa lagi yang disambut. Nak kata anniversary, macam tak sesuai aje dengan tone gembira PK ni!

LydSunshine said... Best Blogger Tips

Afia, comelnya anak dara ni. Habis ke makan kek satu slice tu. Ke mak dia yg habiskan? Heheh.

lieyalatif said... Best Blogger Tips

baru puas dpt sebijik tu cikpuankutu...simpan dlm esbok sikit2 makan lama2 abis le heheehehehe... betul tu, ape juga result anak kite kene bagi semangat....lagi skrang subjek bukan senang.... pelik2 pun ade tuk tahap mereka...tahniah tuk aiman...afia tinggal kan aunty sikit key....

acu yuhan said... Best Blogger Tips

sedap kek.. done folo sis, folo me back k ;)

Wa said... Best Blogger Tips

Comelnya Afia..:) rasa-rasanya sebab Afia nak dapat adik jugak..ekekekke

Bunda_nora said... Best Blogger Tips

amboi anak dara tu...sedap sangat yer...thumbs up lagi..

ida =) said... Best Blogger Tips

lama x jenguk sini.... rasanya aiman tu macam makin kurus kan? saya refer gambar kat header tu. ni yang buat nk tukar header ni. bosan dah gambar kartun tu

LYAfrina said... Best Blogger Tips

YUUMMS..NMPK SEDAP SGT KEK TU...

setuju tu kak.. lya pon sama ttp bg reward kat asya walau result x cemerlang sgt..biasa-biasa je... sbg mghargai usaha ank2 kita..mudahan ank kt akn rsa dihargai n akn berusaha lbh gigih lps ni..

hainom OKje said... Best Blogger Tips

Mula mula mak nak ucap tahniah kat Aiman...
Tak pa, baru darjah 1 relax ar..... yang kedua mak nak teka, kek Anniversary lew tu...kan....kan.....
Tak mo ucap dulu, tunggu buat entry khas hihi....

Comeynya cik Pia duduk lentok lentok depan kek, menggoda betui!

tiga lalat said... Best Blogger Tips

wahh thumbs up tuu., hehe sedapp makk

Cikna said... Best Blogger Tips

Meh hntr ke Cikna msti licin ti,hehee...

Cikna said... Best Blogger Tips

Thumbs up smpi xdan nk tgk kamera, wlu ape pun tahniah utk semuanya ye...