Pixajoy

Sunday, November 30, 2014

Home » Print Out Kalander 2015

Print Out Kalander 2015



Dulu-dulu kan kalau pergi kedai beli barang, berlambak kalander kuda cap kicap, cap beras, cap ajinomoto boleh dapat. Senang la kan nak tengok dan rancang apa yang patut. Sekarang ni macam susah dah nak dapat kalander, pulak tu dah nak masuk bulan Disember satu pun belum sampai kat tangan. 

Nak masuk tahun baru semangat dia lain macam sikit. Dah tak sabar nak usha kalander 2015, so secara membuta tuli aku google. Line sikit punya sengal, sekadar apa yang ada, malas dah nak cari yang lawa-lawa bagai. Tempek kat sini mana tau ada yang minat nak print out jugak.

Kalander Cuti Umum 2015, sekali dengan Singapore hentam sajalah labu.


Senarai cuti-cuti umum mengikut tarikh dan negeri.


Cuti sekolah untuk negeri Kedah je, Untuk Kumpulan B cari sendirilah!




Nak tumpang print out kat opis ink pulak habis. Kat rumah tu ink banyak tapi laptop pulak rosak. Apapun tak boleh. Kena tunggu kalander kuda free jugak la nampaknya.hehe..






11 comments:

Aisy Nasiha said... Best Blogger Tips

Haha..samalah kita tak ada satu pun lagi kalendar tahun depan kecuali kalendar maya yang kawan2 duk forward. Nak juga ada satu dua buat tanda hal hal penting ataupun rujuk masa nak bincang apa2. Lagi-lagi kalau jumpa sedara mara nak bincang apa2 majlis, tak puas bincang kalau tak ada satu kalendar nak buat tunjuk-tunjuk kat depan..

umi alya said... Best Blogger Tips

Akakpun sama, kena tunggu kalendar free gayanya..

PK..
Meh join segmen ni, itupun kalu link ok..

http://mimialya1.blogspot.com/2014/11/pagi-yang-mendamaikan.html?m=1

QasehnyaRania said... Best Blogger Tips

a’aa.kan skrg ni mcm lmbt benor dptnya.
hri tu masa pi MAHA ada juga kalender 2015 tp kena beli brangan hot burger dulu.. yg fizo omar tu..

thanks pk berkongsi ;)
blh buat perancangan awal awal kan..

Nastyna said... Best Blogger Tips

Kat block kami ni kan ada budaya "leave ur unwanted but lovely stuff kat tangga". bukan budaya rasmi tapi selalu la ada dorang tinggalkan buku, letrical stuff etc.. baru ni I nampak ada satu kalendar terus I rembat. hehehe kadnag2 ada note lagi macam "a gift :)". comel kan. apa I merapu ni.

Acik Erna said... Best Blogger Tips

Acik lama dah simpan ni pk..tak print out pun simpan dalam telefon je..tak sabo
Nak tengok tarikh 2015 sebab acik cadang nak bersara pilihan.

hainom OKje said... Best Blogger Tips

Ohhhh semangat nak berazam tahun baru ni nampaknya....siang siang lagi dah mancari kalender. Gi kedai bukulah PK konon konon beli buku Ainan hihi....

nurbijen said... Best Blogger Tips

Kat sini kena tunggu kalendar dari sekolah jer utk merancang cuti... Yg lagi pelik, lain sekolah lain cutinya... Huhuhu

LYAfrina said... Best Blogger Tips

y cuti umum tu ada satu lagi y update baru...

next year maulidur rasul 2x...
awal tahun & akhir tahun pd 24/12/14 sehari sebelum christmast

Nora Karim said... Best Blogger Tips

mmg sudah dah skang nak dpt kalendar free... saya pun selalu beli kat kedai buku je... huhuhu

tapi mood nak thn baru ke laut sebab serabut nak pindah... uwaaaa... tak suka... tak suka!!

Mummydearie said... Best Blogger Tips

Yang ni saya lagi terrorlah, PK. Walaupun tak masuk blog, dah siap semua calendar untuk tahun depan. Kalendar cuti, kalendar sekolah semua pun dah siap bertanda. Nak buat apa pun tak tahulah. Cik ah kak ni bukan reti plan semuanya main ad hoc je kalau nak!

Sya Nadia said... Best Blogger Tips

Calendar kuda!! Dulu mmg menunggu, bila hujung tahun, banyak dapat Calendar. Tapi sekarang nak dapat satu pun payah.. Apalah..