Pixajoy

Sunday, July 24, 2016

Home » Aiman & Jamuan Raya

Aiman & Jamuan Raya



Kisah semalam Aiman ikut abahnya balik Alor Setar. Ada jamuan raya blok taman, merangkap balik tengok bola sekali. Abah depa dengan stadium kan tak dapat dipisahkan. Pantang ada peluang, penyokong setia hijau kuning.

Afia pun semalaman pergi rumah mak pengasuh tidur sana lagi... depa bawak open house sana sini. Sakan beraya sampai tak ingat jalan pulang. Tinggal la ibu berdua dengan adik Aryan bertukun kat rumah.haha..

Tenghari tu on the way nak balik Alor Setar depa singgah kenduri kahwin adik kawan sekolah en suami kat Gurun, dah kenyang nasi kenduri tak hilang tu yang segala hidangan raya jamuan tak di snap. Kata en suami la kan..beliau ni bukan macam bininya pelahap sangat.haha pelahap tu aku yang tambah.

Ok layan je la gambar Aiman yang abah whatsapp ke ibu.

Panjang ni beratur nak dapatkan duit raya pun.hihi

Line up untuk ambik aiskrim pun panjang juga. Perasan tak budak baju biru tu sorang paling sado.hahaha...

Tok Wan Aiman tak nak kalah punya smart bersampin kalah YB. Orang kuat Blok B Taman Wira katakan.haha





10 comments:

Abe nick said... Best Blogger Tips

Selamat Hari Raya

umi alya said... Best Blogger Tips

Salam Aidilfitri PK..

Nooriah Abdullah said... Best Blogger Tips

wah syoknya PK jamuan sana sini
alor star gurun tempat laluan kaknoor kalau balik kampong ni
syok nya ingat bulan 12 nnt nk balik kedah lah boleh lah jumpa PK ni

eima said... Best Blogger Tips

meriah ..kesian org raya awak tinggal rumah ... kite dah rasa dah 8 thn lps hehehe

hainom OKje said... Best Blogger Tips

Hihi.....Tu diaaa.....mmg kalah YB Tok Wan dah ni.

Tak pa lah beratur panjang pun bukan selalu dpt duit Raya, kan Aiman

husna zahidi said... Best Blogger Tips

hahahahaha kesian ibu..:D

LYAfrina said... Best Blogger Tips

syok aiman dpt duit raya..bdk2 mmg suka dpt duit raya..xpelah bratur pnjg pom.. hehe

adianiez AIDA said... Best Blogger Tips

sado pun sado jugak.
duit raya mesti amik :)

Mummydearie said... Best Blogger Tips

Sado tak sadolah ya, Aiman janji dapat makan apa nak. Kiranya tahun ni Aiman dan Cik Pia pandai-pandai bawa diri nak beraya gaya mana yerk. Dah ibunya kena bertukun kat rumah!

Nora Karim said... Best Blogger Tips

Tak pe lah beratur panjang pun yang penting dapat makan aiskrim dan duit raya.. hehehehe abang sado yang comei...