Pixajoy

Wednesday, September 10, 2014

Home » Santai Aiman Afia

Santai Aiman Afia



Santai Taman Jubli lagi. Ni je tempat strategik buat anak-anak yang tak perlu keluar modal banyak. Setakat seploh ringgit untuk aiskrim dan sate ikan.hakhak. Kali ni kami pergi awal tak petang sangat around pukul 3 setengah. Layan je la gambar.

Ibu..mintak dukung! Pecah peluh ibu dengan si bambam. Boleh tahan semangat badan dia sekarang.


Afia memang peminat binatang. Punya excited tengok rusa. Dia tunjuk-tunjuk dari jauh tak puas tengok kami pun pergi belakang kandang. Aku dengan Aiman tak kuasa nak dekat dengan rusa-rusa ni semua. Punya la busuk hapak. Aiman siap buat aksi tutup hidung. Afia sorang je enjoy sampai tahap tak mau balik. Lain kali kita pergi zoo ye. Lagi banyak binatang boleh tengok.


Abang..jangan tinggal saya...tunggu Afia!


Comel pulak tengok abang adik jalan bergandingan.


Si chubby dari rumah dah kata takmau bergambar. Dia tau ibu dia ni sawan kamera. Dapat aiskrim elok pulak suruh ibu snap pic dia. 


Ok jom balik...

Kejap je lepak Taman Jubli sebab lepas Asar en suami kerja. Walau singkat, tetap enjoy dapat luangkan masa berkualiti dengan anak.






21 comments:

Umi Nazrah said... Best Blogger Tips

salam singgah. dulu masa dok di kulim, dok dengar sedia taman jubli ni. heheehhe

makchaq said... Best Blogger Tips

Makin comei Aifa... tapi.. gambaq minta dukung tu nampak macam boboy pulak...

Aimmie Qistina said... Best Blogger Tips

Comel je..
Sawan kamera ye..janji hepi ye dak.

Free2 jemput ke blog saya ye http://zulfahhouse.blogspot.com/

Masya said... Best Blogger Tips

hohohoho bestnya .. yg penting enjoy anak²kan ...

aTieYusof Family said... Best Blogger Tips

hihihi.. suka tgk gaya abg Aiman & Afia.. nmpak sweet sgt depa.. dpt ais krim terus nak plak snap pic kan..haha

- AZIE - said... Best Blogger Tips

how sweet tgk abg adik berjalan bersama..nmpk sgt keabangan aiman di stu..very protective

LydSunshine said... Best Blogger Tips

rajin husband pn kutu pegi bwk anak2 jalan2 sebelum masuk ofis. yg kelakar bila pn kutu kata kena sawan kemre tu. gelak golek2 baca. heheh. afia berat dia berapa?

Nurfaezah Abdullah said... Best Blogger Tips

hehe kena umpan ngan aiskrim baru nak bergmbr

Mummydearie said... Best Blogger Tips

Dah boleh jalan beriringan dah abang adik ni. Dah boleh tambah ahlilah, PK. Uhuks! Sendiri tersedak!

Sekejap pun janji anak-anak happy makpak gembira pun dah cukup. Mood pun terus jadi baik. Lepas tu boleh balik rumah main masak-masak lagikan, PK :)

nurbijen said... Best Blogger Tips

saya pun sawan kamera jugak...
Kalau dulu2 selalu kena perli dgn hubby, sekarang dia dah lali dah.... hahahha
Mmg comel la gambar mereka jalan bergandingan tu..

Sya Nadia said... Best Blogger Tips

bestnya jenjalan.. dapat tengok rusa lagi tu Afia.. :)

anamizu said... Best Blogger Tips

sonok layan bebudak bila bwk p taman / playground ni.. ana pon sllu gak melayan anak abg long bwk p taman hehe

Nora Karim said... Best Blogger Tips

alololo... comeinya afia... aiman nampak penyayang sangat... hehehe

LYAfrina said... Best Blogger Tips

seronoklah abg n adik..
melepas tension..hehe

hainom OKje said... Best Blogger Tips

Tak best betul kalau berjalan ada limit time macam tu kan PK....tp nak buek camno dah cik abe keroje....huhu.....

Aisy Nasiha said... Best Blogger Tips

Haha.. suka nak suruh orang tambah ahli ya.. dia tu bila pulak...

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

saya pun selalu g sana... setiap hari sabtu kalau kami x balik kg, wajib g sana... tp kami g pagi...

Aisy Nasiha said... Best Blogger Tips

lupalah dah komen ke belum kat sini...

nak cakap yang seronoklah depa berdua tu riadah petang sambil jumpa binatang sekali, idokla jakun macam sesetangah budak yang tak kenal kambing atau ayam sekali pun..

Syazana Zainn said... Best Blogger Tips

next time kena pi zoo, lagi best sbb lg banyak haiwan. :D

QasehnyaRania said... Best Blogger Tips

tk pernah pergi pon.ada msa ..hahaa.entah bila blh le pi melawat kawasan.hikhik
mcm menarik je tu..

ida =) said... Best Blogger Tips

Modal seploh ringgit dpt tgk binatang! Kalo saya pun suka nak pergi. Janji anak2 happy!

Dpt pulak eskem ngan sate ikan.... Puas hati!