Pixajoy

Tuesday, October 25, 2016

Home » Aryan Meniarap

Aryan Meniarap



Akhirnya setelah 4 bulan 6 hari, Aryan sado telah berjaya meniarap sendiri tanpa bantuan. Nak mengiring pun berat badan tau..tapi sebelum ni kalau ditiarapkan dia suka..kuat angkat kepala semua.

Walaupun ibu ni macam dah suam-suam kuku update blog nak tempek jugak la kat sini perkembangan pertama Aryan. Syabas Aryan!






Video Aryan Meniarap buat pertama kali. Abaikan suara ibu yang excited terlebih tu.huhu..







11 comments:

fiza linolie said... Best Blogger Tips

Wah akhirnya Aryan sado berjaya meniarap. Tahniah sayang :)

♥ aiNa yaZiD ♥ said... Best Blogger Tips

waaaahh!congrats dear aryan. da meniarap da anak akk. =)

Husna Rahman said... Best Blogger Tips

rasa mcm cepat pulak Aryan membesar...keep going Aryan terus jadi sado dan manTOP..anak soleh semestinya ❤

Norhayati Mohd Isa said... Best Blogger Tips

Good job Aryan..
Usaha tangga kejayaan...
Tambahan dgn suara ibu yg memberi semangat tu hihihi..

nini said... Best Blogger Tips

Hihi....kami pon excited masa anak bru nak menerap tu...hahaha...

husna zahidi said... Best Blogger Tips

ibu seronok betul.. hihihi.. laju betul aryan ni ye.. nasib baik xdak nangis², sesetgh baby dya nak niarap tak boleh sekali dya bantai nangis.. hihihi kesian jaa..

raihanah said... Best Blogger Tips

comelnya baby dah pandai meniarap

nurbijen said... Best Blogger Tips

well done aryan...
masa aina mula2 menerap, abg kakak dia yg paling eksaited..
Skrang aina dah mula angkat montot nak merangkak...

Adam said... Best Blogger Tips

Laaaaaa.
Kenapa guna nama puan kutu.

hainom OKje said... Best Blogger Tips

Rasa mcm dah komen tapi kemana hilangnya komen mak...Emmm.... ka tuan blog tak sempat published lagi...
Alang alang dah ada blog rugi tau tak tempek apa yg patut. Lagi lagi perkembangan anak. Nanti nanti sok dah tua boleh baca balik. Baik cari time .....

umi alya said... Best Blogger Tips

Dah 5 bulan ya Aryan?