Pixajoy

Wednesday, October 19, 2016

Home » Aryan Nufael 4 Bulan

Aryan Nufael 4 Bulan



Sibuk dengan hal dunia sampai lupa semalam 18 hb bermakna Aryan genap 4 bulan. How time flies. Kena nikmati waktu baby ni sebab mungkin tak akan ada dah yang ke empat.haha..

Sekarang selain daripada masuk jari dalam mulut, Aryan dah ada hobi baru, suka menyembur main air liur. Belum boleh meniarap lagi ye almaklum sado..tapi kaki sangat kuat berdiri. Masa mandi pun kemain berlagak pacak kaki tamau duduk. Aryan juga dah mula belajar mengigit sikit-sikit. Pakai gusi pun bahaya kalau dah pandai gigit ni.

Picture Aryan banyak dalam car seat, masa dalam kereta je banyak masa nak snap dengan lighting yang ok. Kat rumah keadaan sentiasa dalam mood tidur. haha..

Serius kemain muka mengantuk

Pantang agah mesti senyum semanis madu

Whatever!

Nanti sambung lagi cerita Aryan sado ye. Ibu dah mula banyak aktiviti homeschool/montessori tau dengan Aryan. hakhak..





10 comments:

lieyalatif said... Best Blogger Tips

comey aryan...sedap ade baby ni, balik keje penat2 gomol die hilang letih kite kan cikpuankutu.... dah 4 bulan...tup2 kang dah setahun...dah leh berjalan...aishh mase cepat betul belalu skrang...moga aryan membesar dgn sihat....

nurbijen said... Best Blogger Tips

Comel...

Rajin ibu buat aktiviti dgn Aryan...
Pas sikit aura rajin tu kat ahkak sikit...

LZ - The Blog Owner said... Best Blogger Tips

Assalamualaikum Puan Kutu,

Happy belated birthday Aryan sado! Ceria si Aryan ni, nampak sangat bijak.. Semoga Aryan sentiasa dilindungiNya selalu dan jadi anak yang soleh dunia akhirat.. ;-)

Kakzakie Purvit said... Best Blogger Tips

Itulah kakak ni masih rasa macam baru masuk 2 bulan:)
Kisahnya dah 4 bulan. Dan sado macam abg juga ni.
Tapi muka banyak ikut muka kakak Pia kan...

Acik Erna said... Best Blogger Tips

Punya lama acik tak kesini..pk dah ada baby yang sangat comel sungguh la senyumnya semanis madu..tak jemu tengok

Sue Bee said... Best Blogger Tips

Comel bila dia senyum.. tak senyum pon masih gak COMEL :)

hainom OKje said... Best Blogger Tips

Ibu ni tau, mengalahkan Rosmah bizinya....
Haiiiii Aryan comeyyyyy.

Aryan ni Walaupun mata celik tapi nampak mode mengantuk dia.
Aryan penatlah ibu, asyik kena posing aje.....

Aisy Nasiha said... Best Blogger Tips

Hai takkan xde yg keempat? Haha.. rilex la, kot2 tiga ke empat tahun lg ada rezki, apa salahnya cik muni oi. Haha..sedap usik orang ye.

Mmh beza tiga bulan la kita kan.. sy bsalin 19hb, PK up kisah aryan empat bulan saya patutnya upkan kisah Nazmi sebulan.. tp mama pemalas tahap ni xdapat buat apa la.. kot ada kisah nazmi 3 bulan nanti kot.. haha

nini said... Best Blogger Tips

Alololo comeynya kamuuuuu.....pp tu pp...gehehe

Mummydearie said... Best Blogger Tips

Ibu memang tak menyabar tau. Bagilah Aryan rileks-rileks sejenak menguatkan segala otot ^_^ Belum apa-apa dah kena belajar. Stresslah ibu! Hahaha!