Pixajoy

Friday, February 16, 2018

Home » Restoren Ramlee R & R Gurun

Restoren Ramlee R & R Gurun



Selalu dok lalu tapi tak pernah terdetik nak singgah. Ni pertama kali kami try makan kat sini, so mari masuk blog.hahaha..

Serius wey pertama kali makan kat Ramlee restaurant ni not bad..Sedap..aku suka blackpepper souce dia. Makanan yang kami order we all semua suka. Selalu beli produk Ramlee ni homemade ja burger kat rumah, mana nak sama rasa.huhu

Kami balik dari ambik stok bundle ibu, anak -anak pakat lapar, waktu sampai baru lepas Maghrib takda orang lagi kami first customer. Sebab takda orang ni aku pulun snap gambar banyak-banyak.hihi

Luas juga restorennya orang je tak ramai.

En suami dan Aiman order Chicken Chop


Aku punya oblong daging. Yang lagi satu en suami punya. Biasa la kan 1 tak cukup. Tengok badan la.haha

Oblong daging yummy

Add on daging sahaja

Afia dengan burger daging, french fries air milo dia tak tinggal la.

Aryan sado makan kentang je.

Tu kemain..bukan makan tera mana

Kalau mood baik nak pose

Anak bujang yang nak sama besar ibu dah

Dan lagi selfie tudung senget pun. Yang penting angle nampak dagu runcing. Muka tak bedak takda hal.kahkah


Kalau nak membeli produk Ramlee pun ada dijual ye. Banyak gila dalam freezer..duit ja tak banyak.haha..Sekian entry menyokong produk bumiputera. PK bagi 5 bintang!





1 comments:

fiza linolie said... Best Blogger Tips

Betul tu...kena sokong produk dan bisnes bumiputra. Hehe... Meleleh air liur tengok pos muni. Happy tummy semuanya. Hehe...