Pixajoy

Monday, March 27, 2017

Home » Aiman 10th Birthday

Aiman 10th Birthday



20 Mac Aiman Mukhlis genap 10 tahun. How time flies. Ehh si chubby ibu cepatnya dah besar..dah sama size ibu..Membesarlah sebagai insan hebat anakku! Doa ibu sentiasa mengiringi perjalanan Aiman. Jadilah anak yang sentiasa sihat..bijak..cerdas dan cergas, anak soleh kebanggan ibu abah. Amin...

Masa harijadi Aiman semua pakat tak sihat. So kita potong kek lewat seminggu. Kali ni ibu order kek red valvet cheese hijau kuning. Pulun Kedah Pulun. Afia takda ni kalau tak mesti dia paling sibuk nak potong kek.


Sebab share bulan dengan abah sekali harung tulis nama abah

Add on Victoria sandwich tengok mengancam sangat. Ibu yang nak makan sebenarnya.hihi

Sebelum kek siap dah celebrate kecik2 makan KFC. Sekarang memang dah jarang sangat outing biasa tapau je. Ada anak kecik ni malas nak makan luar.huhu

Walaupun ibu sibuk..layan juga permintaan abah depa nak makan cheesecake. Buat layer snow cheese coklat dan pandan..Pastu menyusul cheesekut dan kek batik permintaan Kak Pia.

Tayang sekali lagi..ini sedap ok.hihi

Sepanjang bulan Mac ni memang kenyang makan kek ajelah. Happy belated birthday en suami Mustaken Ahmad dan anak ibu Aiman Mukhlis. Love u more than u know.







8 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Huhu.. nmpk sedap kek tu.. best utk aiman

Norhayati Mohd Isa said... Best Blogger Tips

Selamat hari lahir aiman..
Semoga menjadi anak yg soleh..
Panjang umur dan diberikan kesihatan yang baik..

Sama jer dgn akak PK..
bila sama bulan jer..
sambut jer sekali harung hahaha..

Sedap akak tengok kek tu PK..

♥♥azatiesayang ♥♥ said... Best Blogger Tips

Happy belated Birthday Aiman Mukhlis & Encik suami Puan Kutu...wah!!Syok bersakan mkn kek dak?Hehe..

I am LZ said... Best Blogger Tips

Nampak sedap kek tu Puan Kutu..
Happy Belated Birthday kepada yang diraikan..

Nora Karim said... Best Blogger Tips

Barakallahufiq buat Aiman dan encik hubby PK... moga diberikan kesihatan tubuh badan, panjang umur dan sentiasa dimurahkan rezeki... sekali 2 biji kek... syoknya... 😍😍😍

hainom OKje said... Best Blogger Tips

Awat kek sampai dua tu PK....Cheese pelbagai perasa lagi, Taulah 2 orang punya bezday hihi
Habis noh kek banyak tu PK. Kalau kat rumah ni rasanya boleh simpan sekali untuk tahun depan punya besday.... Depa kurang suka manis manis

hainom OKje said... Best Blogger Tips

Happy Bezday untuk Aiman moga makbul doa ......
Happy Bezday jugak untuk suaminya.....moga panjang umur, murah rezeki dan sentiasa dalam limpahan rahmat Allah

Siti Yang Menaip said... Best Blogger Tips

happy belated birthday hehe..