Pixajoy

Saturday, February 11, 2017

Home » Recommended Homestay Gua Musang

Recommended Homestay Gua Musang



Homestay ni keluarga sebelah pihak perempuan yang deal. Sangat murah, puas hati dan selesa. Terletak di Taman Kesedar jaya/ Taman Damar. Aku nak bagi detail memang tak tau, area sendiri pun aku buta geografi inikan pula Gua Musang.haha.

RM 300 semalam, rumah besar boleh muat 5 6 famili. Ada 3 bilik, 3 bilik air, ruang tamu dan dapur yang luas memang sangat berpatutan. Kelengkapan semua complete siap toto tambahan, iron, periuk nasi kelengkapan masak semua, pendek kata berasa macam duduk kat rumah sendiri.

Masuk je homestay aku terus jadi camerawomen snap gambar sesisi rumah. Macam biasa la kan namanya blogger ni memang perangai ala paparazzi. Layan.hehehe




















Katanya pemilik homestay seorang guru, boleh hubungi nombor yang tertera. Recommended sangat. Puas hati dan berbaloi.




9 comments:

QasehnyaRania said... Best Blogger Tips

murah cantik kemas.
blh lah kan nk bermalam.
dapat plak berjumpa face to face rakan blog. rezeki sangat..

adik ipar pk org gua musang ye..

galaksi viral said... Best Blogger Tips

Salam perkenalan.. blogwalking dan done follow blog ini. Sambil2x tu klik iklan kat sini. Bestnya dapat jalan2x dan bercuti. :)

Siti Isa said... Best Blogger Tips

cantiknya homestay ni..

tiga lalat said... Best Blogger Tips

luas rumahnye., ;p

raihanah said... Best Blogger Tips

nampak selesa juga

eima said... Best Blogger Tips

cantik deco homestay ni ....

aryan azra said... Best Blogger Tips

memang nampak bersih dan kemas tu..cantik

LYAfrina said... Best Blogger Tips

Menariknya.. Ada sudut bacaan jugak ye..harga rm300 tu sgt berbaloi n murah.. Nmpk dah complete brg rmhntu

Nora Karim said... Best Blogger Tips

Menarik homestaynya... tang rak buku tu paling syok saya tengok.. heheheh eh kita sama la.. saya kalau pergi mana-mana hotel/homestay, sokmo jadi paparazi.. hahaha