Pixajoy

Friday, February 10, 2017

Home » Pertemuan Yang Tak Di jangka

Pertemuan Yang Tak Di jangka



Betul la kan yang dunia ni kecik je. Haritu masa pergi Gua Musang kebetulan nak jadi rezeki dapat jumpa rakan blogger kita MP @ Kak Ina. Sayangnya sekarang MP dah tak aktif berblog. Kami memang sentiasa mengikuti perkembangan memasing di facebook dan Instagram. MP aktif update di laman sosial.

Happy terkejut terharu semua bergabung. Siapa sangka rupanya berjiran 1 malam dengan MP. Homestay yang kami duduk tu bersebelahan rumah MP. Tak sempat aku nak tawaf rumah MP yang gojes MP datang rumah ketuk pintu excited nak jumpa. Layankan ajelah muka tak mandi natural beauty aku ni.hahaha...

Sangat peramah, lembut dan cantik orangnya. Aku nampak macam lebih tua je kan dari Kak Ina.haha..

Siap buah tangan lagi tau. Rezeki Kelantan namanya ni. 


Malas nak cerita banyak..boleh baca ye macam mana detik pertemuan bermula.hehe..






8 comments:

Nurfaezah Abdullah said... Best Blogger Tips

fae pun berangan nak jumpa kwn2 blogger someday huhu buat small blogger gathering kan best tu

Kesuma Angsana said... Best Blogger Tips

Salam Jumaat, menyinggah bila ada sedikit kelapangan. Lama tak menerjah. X sempat nak kejar N3 tp ingatan tetap ada ! Rezeki tak disangka yer he3

QasehnyaRania said... Best Blogger Tips

alahai sangat kan.. sebelah je.. aduh duh..
mudah sungguh pertemuan yg tak disangka sangka ni kan..
alhamdulillah..

nanti mai ganu singgah jerteh plak k.. lalu grik, sebelum sampai kuala terengganu, jumpa jerteh dulu.

Aisy Nasiha said... Best Blogger Tips

Oh. Saya Ada baca komen yg homestay sebelah rumah tu aritu. Tak sangka ye. Dpt juga jumpa..

eima said... Best Blogger Tips

wahh dah dpt jumpa blogger dpt pulak buah tangan

aryan azra said... Best Blogger Tips

Alhamdulillah seronoknya dapat jumpa kawan blogger sebelah rumah pulak tu

LYAfrina said... Best Blogger Tips

Alahai..keciknya dunia kan. Kdg y x dirancang jgk berjumpa kan..

Bila igt psl blogger2 y dh lama myepi..kdg rsa sedih.. Rindu nk baca coretan .. Kdg2 lya buka n3 lama lya n tgk y komen, kbyakan dh stop menulis blog..n ada y dh private + delete blog..lg2 klo y slalu dtg tgl kan komen.. Itulah khidupan, ada psg surut. Lya sdri xtau smpai bila nk tls blog.haha.. Igtkan dh bsara thn ni, tetiba mood tu dtg balik.. Kalo last year, parahhh sgt nk update blog

Nora Karim said... Best Blogger Tips

Memang kebetulan sangat la eh Muni... kita kenal bertahun-tahun kat alam maya... kalau dapat jumps memang syok eh!