Pixajoy

Thursday, May 10, 2012

Home » Selamat Tinggal Domain

Selamat Tinggal Domain



Salam bahagia


Just nak inform url baru aku http://puankutu.blogspot.com/ 


Tiada mood berblog lately, aku dah mula bosan dan rasa macam nak bersara terus dari blog. Tapi oleh kerana sayangkan korang semua yang selalu berkunjung kesini, ditambah dengan silent reader yang seciput, tak ada guna aku nak delete blog nie kan.hehe..Apa pun aku cukup hargai persahabatan dan ukhwah yang terbina dikalangan blogger semua. Cuma rasanya aku takkan aktif berblog lagi macam dulu. Kalau ada mood dan kesempatan, aku akan update dan berkunjung membaca entri korang semua. Take care dan jumpa lagi. 


Salam sayang dari Puan Kutu dan Aiman.hiks..







19 comments:

MulutPayau said... Best Blogger Tips

dik..jgn bersara ya...rindu akak pada puan kutu dan aiman nanti......

chii said... Best Blogger Tips

alahai..tiada lg cerita ttg aiman lg pasni T________T

Ym.Bundle said... Best Blogger Tips

aihh..pesal pulak..

fieda said... Best Blogger Tips

aduh...baru kita dapat bersua..jenuh mencari mana pi lah muni ni..risau gak perut nak masuk blog muni tak dapat kebelakangan ni..jgn ler bersara..update jarang2 pun ok ape...

eita said... Best Blogger Tips

sunyi lah nanti kan...

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

ok.. bila mood dh dtg update tau.. tp walaupun muni tak update.. singgahlah blog saya jugak tau..hehehhe

Masya said... Best Blogger Tips

oowhhh hilang mood rupenye... pttlah cr2 x jumpe... x blh bkk ingatkan kne virus,nampaknya kenelah seruu baru mood mai... jgnlah tutup blog ni.. ade cerita kongsikan jerlah.. takde cerita x payah tuis ape2... kan.. kan...

Myra Jay said... Best Blogger Tips

Mudah-mudahan mood tu cepat kembali, jangan biarkan berkubur ye kak... :)

NzA said... Best Blogger Tips

kenapa nk bersara ni PK...nnti kalau akak rindu PK camne....

p/s: knapa bbrapa hr ni nk msuk blog PK xleh ek.....

Gen2Merah said... Best Blogger Tips

lamanya saya cuba nak masuk ke sini.. Bekali2 dah saya cuba, rupanya akak dah tukar domain... nasib baik akak datang mengomen d blog saya.. kalau tak pasti saya dah hilang jejak.. huhu..

ala kak, jangan lah terus nak bersara.. saya baru je ada rung utk berblogging semula.. akak pula yang nak senyap...

update la blog sekali sekala.. simpel2 pun okke... nak juga tengok perubahan cerita anak akak aiman...

alll the best ya kak.. jangan hampkan kesemua 823 Followers tu tau (",)

Ummi Hanie said... Best Blogger Tips

welkem back fren...

senang je kan... pakai je balik domain lama.. tak jauh beza pung.. ;)

biase le bosan tu kutu.. hanie dah byk kali kena sindrom tu... tp lahmdllh masih bertahan 4 thn dah berblog... sebab utamanya kawan2... ;)

Ummi Hanie said... Best Blogger Tips

kutu, satu lagi jgn lupa edit balik link kat feed burner yer ;)

Hanie Dew said... Best Blogger Tips

patut la asal aku klik kat profile link blog ko ni dia pegi kat page lain.rupanya dlm proses tukar domain. waahhh...hebat. blogging la bila free. aku faham masa ko terbahagi kpd byk bahgian dan seksyen. hihihihihi...

fatin amalina husna said... Best Blogger Tips

patotlar..xpa kak..asalkan masih berblog even x selincah dulu..;)

anisalya said... Best Blogger Tips

ptt la masuk blog tak blh. takpe la. ada mood update la ye.

Jue said... Best Blogger Tips

oh aku br prsn domain dah tuka..sgt ketinggalan aku ni
jgn give up beb..aku phm pe ko rs..slow2..mn tau silent reader byk? =)

Che Rosliza Che mat said... Best Blogger Tips

Patutlah nak masuk blog nie not found...Nie pun masuk dari blog fieda huhuhu Jangan berhenti PK...teruskan berblog..

hyz said... Best Blogger Tips

melampau x kalo sy ckp sy x tau ape itu domain? hahaha

izan mama mia said... Best Blogger Tips

nasib baik tak jd bersara...hiih