Pixajoy

Friday, June 22, 2018

Home » Shopping Raya & Annivesary Celebration

Shopping Raya & Annivesary Celebration



Raya dah habis baru sibuk nak up cerita shopping raya. Biar lambat dari takda langsung.haha..Shopping raya kali ni kami ke Tesco beli barang kuih raya, ke Central Square beli tshirt raya Aiman dengan kasut raya ibu..pastu ke Parkson beli kasut raya anaknda bertiga plus baju raya abah depa.

Baju raya ibu dan Afia beli on9. Baju raya Aryan renew yang Abang Aiman punya. Baju Aiman pakai jubah Wan Maktok depa beli kat Mekah, en suami pakai baju tahun lepas. Shopping ala kadar je ekonomi merosot.haha..


Sibuk milih kasut kat Tesco tapi banyak size besar.

Aiskrim MCD aktiviti wajib kalau ke CS.huhu

Habis shopping sementara tunggu waktu berbuka singgah kedai kek.


Kami berbuka di Big Mouth. Ini kira merangkap 12th annivesary celebration la. Pergi kedai kek tadi nak cari kek tapi bulan puasa takda kek, ada kuih raya je. Aku ada buat vanilla cheese leleh tapi tak snap dah sodaqollah. Sebenarnya memang tak pernah celebrate apa sangat, ni pun sebab setiap tahun shopping raya memang akan berbuka kat luar, so diandaikan sekali harung annivesary celebration.haha..

Ayaq dua jag besaq tak habis pun siap tapau bawak balik rumah


Strawberi plus banana. Tu dia punya hiasan grapes plus Magnum sebijik.

Milo Dinosour. Ni macam menu wajib kalau ke Big Mouth. Terbaik.hihi

Makanan yang kami order.


7 Jun 2006 till 7 Jun 2018. Didoakan kami akan terus mengharungi onak ranjau kehidupan bersama, saling toleransi menerima kelemahan masing-masing. Happy belated 12th Annivesary for us.





2 comments:

Siti Yang Menaip said... Best Blogger Tips

kedai kek Sejati..!!!!! CT dengan mak pun borong kuih raya disitu haahaha.. and kami suka makan di Big Mouth jugak. makanan2 dia sedap n puas hati... ritu p Parkson nak cari kasut tapi xdak yang berkenan. kalo ade saiz plak nada.. huurm..

Shahida Dzulkafli said... Best Blogger Tips

Happy belated anniversary sis.. Semoga ikatan yang dibina berkekalan hingga ke syurga..