Pixajoy

Tuesday, August 04, 2015

Home » Lama Tak Ke Playground

Lama Tak Ke Playground



Memang lama la, since sebelum puasa memang dah liat nak bawa Ci Pia turun. Minggu lepas punya cerita Afia buat perangai comel nangis je mintak abah dukung. Jarang la nak tengok Afia merap, selalunya memang budak baik. Afia merap sampai nak ikut abah pergi work. Tak ka haru! Nak tak nak kena pujuk dengan bawak ke playground.

Gaya baru keluar kandang dia punya suka. 



Main masak-masak kau. Cik Pia baik punya dok tengok depa ni main!


Bila mood ibu baik kita ke playground lagi ye!






13 comments:

QasehnyaRania said... Best Blogger Tips

sama la dgn rania pon.masa blk kuala itu hari baru pergi taman.lama kan.. alasan puasa..
apa pon tak boleh.


nmapk mcm cik pia lelaki pulak bila pakai jersi merah tu

Kakzakie said... Best Blogger Tips

Trick Pia nak keluar ke playground tu sebenarnya
Peluang dapat bebas di pandang:)

tiga lalat said... Best Blogger Tips

sonoknya dpt main kat playground tuuuu ;p

Mar Mansor said... Best Blogger Tips

saya pun dah lama sangat-sangat..kesian cik aisyah asik sebut nak pergi taman..
tapi saya balik kerja dah jam 6 petang, memang dalam kepala nak masak je..sabtu ahad kalau tak hujan dapatlah bawa dia..
tapi biasanya, kami jalan-jalan sampai ke petang, tak pun cik aisyah dah tertidur..

Mummydearie said... Best Blogger Tips

Kita pun dah lama tak pergi bawa anak-anak main kat taman. Last sekali semalam. Keh3x.

Sesekali dapat keluar dari rumah, memang gembira tak terkata budak-budak ni. Kita mak budak pulak kalau sesekali tak dapat keluar rumah, lagi syok. Boleh terbongkang atas katil, kan!

Nora Karim said... Best Blogger Tips

Besar dah cik pia... nmpk sgt lama dah auntie nora tak menyinggah sini... huhuhu

LYAfrina said... Best Blogger Tips

seronoklah ye afia..
kakak asya pon asyik bnyi bila nk g..last week nk pergi, tp hujan lebat lak

husna zahidi said... Best Blogger Tips

hehehe dah start nak berkawan tu..:D

Aisy Nasiha said... Best Blogger Tips

Mujur le mood nak ke taman anak2 saya dah kurang sejak lepas raya ni. Kalau tak hari2 menangis kalau petang tak bibawa ke taman..

nini said... Best Blogger Tips

Amboiii seronoknya dapat mainnn...hihi

ida =) said... Best Blogger Tips

Bestnyaaa dpt mainnnnn.... Saya ni sikit punya malas Nak bawa anak2. Harap weekend ni Boleh bawa 😍

Zefa NorAsmara said... Best Blogger Tips

Yeay! Trick pia menjadi.. Ibu bawak g taman juga sudahnya. Hehe..

hainom OKje said... Best Blogger Tips

Ekekeke.... mak ngan anak sama naik ada mood merap .....
Sapa punya perabut tu sampai ke taman jadinya