Pixajoy

Sunday, July 22, 2012

Home » SCKK

SCKK



Tengahari tadi aku baru balik dari Alor Setar pastu terus masuk kerja. Makanya tak sempat nak BW lagilah. Sibuk sikit, sempat terjah beberapa blog saja. Pasal berbuka tak fikir lagi. Balik kerja pun pukul 7. Minum air jer la jawabnya.hehe..


Minggu lepas aku terima novel Sayang Cikgu Ketat-Ketat dari blogger yang sudah bergelar novelis, rafinamimi.com. Hari ni baru berkesempatan nak buat entri. Aku terima penghargaan ini kerana selalu mengikuti novel kak mimi di blog. Buat peminat novel, jangan lupa dapatkan novel kisah percintaan Cikgu Safarin dan Anis!





Terima kasih ketat-ketat ye kak mimi sebab berbesar hati bagi novel ni secara percuma!

23 comments:

Gen2Merah said... Best Blogger Tips

wahhh, tengok betapa happy nya aiman dengan novel tu..

Tengku Puteri said... Best Blogger Tips

wah..aiman kena jadi model novel lak eh..hee...Salam Ramadhan akak...

amalina husna said... Best Blogger Tips

nie mesti kisah anak muris bercinta dgn cikgu..hehe..<-- teka jee..

salam ramadhan kak..^^V

Marya Yusof said... Best Blogger Tips

As salam Murni,

Setuju dgn semua... Aiman model yg sgt tepat & comel! ;))

Syoknye dpt novel dr penulis sendri :))

Salam Ramadhan Murni... Marya baru boleh buka blog ni... tak tahulah kenapa xdpt nak buka last2 td jenguk FB boleh pulak loading :))

azura said... Best Blogger Tips

wah novel free...salam ramadan puan muni

Rapunzeel Cikilolo said... Best Blogger Tips

hahah. kerjaya baru aiman...

Mama Adam said... Best Blogger Tips

Syoknya. Dpt novel free. Aiman Boleh Jadi model. Comel

izan mama mia said... Best Blogger Tips

wah..nnt dh hbs baca kongsilah..ceritanya disini yaa..

Nurmujahidah Ismail said... Best Blogger Tips

rindu nye kat aiman :D

Ummi Iman said... Best Blogger Tips

Bestnya dpt hadiah ;)
Dah lama tak tgk Aiman. Manisnya senyum...

Apple said... Best Blogger Tips

Pergh! tahniah PK. appreciation setinggi tu PK dpt, mmg respek lah. Hoho. Siap ada tndtgn lagi! Hoho..
tahniah.

NzA said... Best Blogger Tips

Selamat melayan novel itu......

fieda said... Best Blogger Tips

seronok aiman ye...boleh la tumpang baca tu..

selamat berpuasa muni..maaflah lambat singgah sini..kurang bw skrg sbb line tenat..huhu

Che Rosliza Che mat said... Best Blogger Tips

Hai! PK...lama tak singgah sini...dah berblog balik ke?seronoknya...

Masya said... Best Blogger Tips

assalamualaikum...

kemain lebar iman senyum yer... seronokkan dapat hadiah novel, boleh baca ....

anisalya said... Best Blogger Tips

bestnya dapat novel.

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

bertuah tu siap dapat dr penulis lg.. percuma gitu :-)

chii said... Best Blogger Tips

bestnya dpt novel ..pastu siap ngn kata2 plak tu..

Juliet_iRa~" said... Best Blogger Tips

mcm best je kak!hehe

dah la psl cikgu ek..kena beli ni..hihihi..

review tau nanti!

Izan Ishak said... Best Blogger Tips

lebar sungguh senyuman aiman tu! bertuahnya dpt percuma lagi ye muni...

Myra Jay said... Best Blogger Tips

Wahhh bestnyer dapat novel .... :)

Ummi Hanie said... Best Blogger Tips

dpt novel free.. wah! ;)

lama xlayan novel, last layan novel free gak lah, dari PTS

sha my heart said... Best Blogger Tips

novel skrg ni best2 kan.. Untunglah dpt novel free