Pixajoy

Monday, June 11, 2012

Home » Dua Peket Cheezy Sauce

Dua Peket Cheezy Sauce



Sekarang aku rasa macam tak cukup masa pulak nak BW. Bila malam lepas tidurkan Aiman aku sibuk menonton TV melayan Masterchef Malaysia, On Air dan segala rancangan yang ada. Cornetto Uda Dan Dara pun aku layan sampai en suami geleng kepala.haha Aku sudah gila TV sekarang. Nasib tak gila EURO. Nanti aku BW slow-slow ok..


Kredit Gambar : Kakyong's Shoppe
Kalau dapat tepung magik sekali lagi best.Wah!


Ini entri penghargaan untuk Azura Papan Kekunci dot com sebab dengan baik hatinya menyumbang dua peket cheezy sauce yang lazat di ruang dapur Puan Kutu. Terima kasih Azura. Sebenarnya satu daripadanya adalah hadiah penghargaan sebab aku jadi top commentar di blog beliau. Tak sangka pulak lucky draw join Pengalaman Bergelar Blogger menang cheezy sauce jugak. So aku bolot sekali dua peket!


Dalam kepala dah berlegar bermacam resepi, tapi kerana aku on diet terpaksa la tahan nafsu atau dalam erti kata lain tak payah masak dulu, Aiman dan en suami pun tak payah makan.haha jahat!



28 comments:

IntaNBerliaN said... Best Blogger Tips

hahaaa last2 semua xyh mkn lg ek.. hihii

fieda said... Best Blogger Tips

set magik ni mmg terbaik muni...kak fieda pun dh start balik giler tgk tv..blog ni mcm dh air suam plk dah..

izan mama mia said... Best Blogger Tips

waaa..sekali dapat 2..banyak tuu

Masya said... Best Blogger Tips

ape lagi cepat2lah mai mood masak2 tu.. jangan diet lama sangat....

Cinta Misteri said... Best Blogger Tips

Tepung magic tu mcm mana plak?

Lepas master chef abis leh plbgaikn resepi cheese plak...hehe.. slow2 je BW, smbil menonton pown ok jgk. Msti khusyuk sesgt kan nengok diorg msk.

*lps selebriti, smbung plak MC2

Hanie Dew said... Best Blogger Tips

Serbuk cheese tu mcm sodap je..aku tgh diet ni..cheese takleh makan ke..ala..

ps : euro ni nasib game tgh malam kalau awal blk keje lekat terus depan tibi.

Joanna Yunus said... Best Blogger Tips

tepung magik tu blh buat apa?

hyz said... Best Blogger Tips

on diet ke malassssssssssssss??? hahahah sian adik sy aiman x dpt makan... huhu

Norsalmi said... Best Blogger Tips

Wah, murah rezeki PK.. dapat 2 sekali..

Jom join ga ni..

http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/06/exclusive-giveawaykain-pasang-raya-2012.html

Munnafendy said... Best Blogger Tips

ha dah lyn masterchef tu kan boleh dh amik mood masak2!

SHAHZEE said... Best Blogger Tips

syok eh masterchef?macam boring je.emo sgt la selebriti2 ni

Che Rosliza Che mat said... Best Blogger Tips

Bestnya dapat set magik nie...Mood menonton tv pulak ya...hihihi

Ummi Hanie said... Best Blogger Tips

same lah kiteee kutu... cume bezanya hanie sibuk dgn mende laenn...

slmt berdiet ! tamau itu chezzy, pass sini.. hehe :p

Mama Adam said... Best Blogger Tips

eh sedap tu! tapi, mmg kacau diet la :)

Ummi Iman said... Best Blogger Tips

Dah lama tertarik dgn 2 brg ni.. nk order tp mood tak rajin. habis satu rmh kena diet sama ya ;)

NzA said... Best Blogger Tips

TAHNIAH...dh pos kt sini cz kt sini xde org diet....ngee....

MulutPayau said... Best Blogger Tips

amboiii dik,mood tengok tv semakin mnjadi2 pulak ya...
Tahniah ya, dapat bolot 2 peket tepung tu...

ohcikgu said... Best Blogger Tips

wahh..mesti sedap ni kalau makan panas-panas dengan sos ni..

Myra Jay said... Best Blogger Tips

Myra ada gak beli TM ngan T/Cheese tu, tp dok dalam lemari sebab nak diet gak kononnya :)

Marya Yusof said... Best Blogger Tips

As salam Murni,

Samalah kite, mlm2 tgk TV online dgn layan drama Bicara Hati... eh, di Peru pun ade tau! online ler...hehehehe...

Bukan jahat namanye tu, tanda sayang! hehehee... Teringin jgk nak beli cheezy tu & magic floor tu mcm best je...tp bila bayangkan harga pos tu, mcm tak berbaloi lak... tahan jelah keinginan...huk3 :)))

mama pipie said... Best Blogger Tips

wah, congratess ye puankutu.. budak2 suka ni

Jue said... Best Blogger Tips

giler mantap menang mende neh..#dlm otak join fikir nak wat resipi apa

ko ngan aku mmg ley geng weh..aku antu tv gak..smua cite nak layan haha

Outbound Training Malang said... Best Blogger Tips

salam sukses gan, bagi2 motivasi .,
Hargailah hari kemarin,mimpikanlah hari esok, tetapi hiduplah untuk hari ini.,
ditunggu kunjungan baliknya gan .,.

NURULHANIF said... Best Blogger Tips

serbuk cheese tu sedapkan.. hehe.. sy ada bli ngan kwn.. :)

L said... Best Blogger Tips

tedia aih!!! diet.. ksian kt husbnd n ank.. huhuu

AYuNG said... Best Blogger Tips

hehe...nih yg macam chezzy kat kfc punya tuh eh...

nak order la gini =)

QA's ~ mamapapa said... Best Blogger Tips

sukanyaaaaa cheezy powder!!!sesape tau drop ship powder ni bah tak tlg bg info kt saya ke email miesz82@yahoo.com :)

Qaseh Gifts said... Best Blogger Tips

kena cuba ni....

Kongsi dengan Qaseh Gifts Persiapan Ramadhan anda!