Pixajoy

Friday, May 18, 2018

Home » Afia's 5th Birthday

Afia's 5th Birthday



Tempek kejadian birthday party Afia tempohari. Ikutkan ibu potong kek cukup la kan, Afia yang sibuk sangat nak ajak famili mak ngasuh dia macam last year, so kita buat makan-makan simple je asalkan birthday girl happy.

Homemade Chocholate Cake & Red Valvet Cupcake from ibu plus brownies from Kak Na

Depa ni bab posing serah kat depa

Afia & Kak Na

Happy tak sangga dah laguni pun.haha

Deko kek coklat tu guna topping cream cheese red valvet, malas nak buat lain, tu yang kejadiannya sebelah je. Paling tak boleh blah topping coklat tu meruntuhkan cream. huhu

Red Valvet Cupcake

Kek coklat ja ibu reti. Deco jahanam.

Brownies ni comel tapi brownies ibu buat lagi sedap 3 kali ganda.hahaha..

Main menu bihun sup bodo

Air jagung Rindu abah. 

Birthday girl happy mak abah Im, Kak Na, Kak Anis, Kak Yani & Abang Asri, Kak Tyrah bagi present.

Ibu doakan segala yang baik-baik untuk setiap langkah kehidupan Kak Pia. Rajin-rajin belajar, jadi anak solehah yang sentiasa mendoakan ibu abah.  








1 comments:

Shahida Dzulkafli said... Best Blogger Tips

Happy belated birthday kak afia.. Semoga menjadi anak yang solehah.. Aamiin..