Pixajoy

Saturday, May 20, 2017

Home » Si Model Cilik Afia

Si Model Cilik Afia



Afia memang suka bergaya dan melawa. Dia dibesarkan dekat rumah mak pengasuh ramai kakak-kakak, so sedikit sebanyak pengaruh mekap dan melaram memang dapat dari sana. Ibu Afia sedia maklum natural beauty..tempek lipstik pun malas.haha..

Lately Afia selalu temankan Kak Na ( anak mak pengasuh ) ke butik tempat Kak Na kerja, sepanjang hari habiskan masa dekat butik tu layan youtube dan makan.huhu..Entah macam mana la kan cuba - cuba melaram dengan baju dekat butik tu tup-tup terus jadi model.hihi..

Ibu tempek kat sini gambar kenangan supaya tak hilang ditelan zaman. Kepada yang nak dapatkan Abaya ekslusif mengancam fresh from Dubai macam Afia pakai ni boleh direct walk in ke Elhada Boutique di Lot 88 Sungai Petani atau boleh terus search fanpage depa di facebook.













Serius sangat lawa Abaya ni materialnya lembut berombak rindu. Tak percaya boleh lihat video.hakhak..


video
video

Semoga pengalaman baru ni dapat asah Afia menjadi seorang yang berbakat dan tingkatkan keyakinan diri. Apa saja bidang yang akan Kak Pia ceburi nanti ibu bagi je sokongan. 





10 comments:

Azian Elias said... Best Blogger Tips

comel ler haiii.. u bawak ke Karangkraf, boleh jadi model.

Mia Kassim said... Best Blogger Tips

Macam anak Mia si Damia tu, juga suka sangat bergaya ... :)

Husna Rahman said... Best Blogger Tips

alaaaa comelnyeee... gaya model tu ada dik..terbaik!

LYAfrina said... Best Blogger Tips

Wahhh...gud job afia.mmg pndai sgt bergaya ni... Hehe..

Btl² mgingatkan time kak fasya kecik dlu..pntang nmpk kamera..asyik nk posing jer..

lieyalatif said... Best Blogger Tips

ya Allah comel sgttttt....

kalo jadi model muslimah mcm ni aunty suke...sampai besar jadi model mcm ni pun okey....sejuk mate memandang hah....

aryan azra said... Best Blogger Tips

cantiknya afia..pandai bergaya

Mummydearie said... Best Blogger Tips

Amboi, dah jadi model butik rupanya! Bukan main lagi bergaya, pandai pulak tu buat pose menawan kalbu. Laku keraslah jualan butik ni nanti. Dengan model-model cilik sekali kena jual. Hahaha!

hainom OKje said... Best Blogger Tips

Tak lama lagi glemerlah mak dia.... bukan takat anak ja hihi....
Lepas dah glemer maka semakin rancaklah membundle nampaknya haha...
Comeylah Afia....posing pun pandai tu

♥ aiNa yaZiD ♥ said... Best Blogger Tips

COmelll nya afia! pandai posing, ada bakat terpendam ni.. hehehe=)

nini said... Best Blogger Tips

Serius sgt comel....semoga lebih berjaya tau =)