Pixajoy

Thursday, June 08, 2017

Home » 11th Annivesary

11th Annivesary



Alhamdulillah 11 tahun bersama suka duka diserikan dengan anak2 yang sado comel semuanya. Fasa semakin memahami diri memasing, dah tak kuasa nak bergaduh masam muka merajuk, tapi bertekak all the time itu wajib setiap hari.haha..

Selalunya aku akan cuba la buat sesuatu sebagai tanda ingatan. En suami tak tau pun aku buat kejutan orderkan cream puff ni..ye la bulan puasa kan, lagipun birthday Aryan dah dekat..so kita buat kelaianan sikit selain kek. Macam biasa konon la nak suprised sangat, aku yang nak makan.haha..


Petang en suami kerja, aku arrange suprise delivery kat tempat kerja. Jadi tak berapa nak suprise sangat pun malas la nak cerita panjang spoil betul si penghantar suprise.huhu..Yang penting misi dah tercapai nak happykan pasangan kita tanda penghargaan dan ingatan. 



Pulun la sangat kan kat kad nak jugak tulis yang cantik manis.hahaha

Takda yang istimewa selain doa yang tak putus semoga hubungan yang dibina kekal ke syurga. Tahun lepas dah asah bakat berpuisi, perjalanan masih jauh, kita simpan sikit skill yang ada.kihkih




0 comments: