Pixajoy

Thursday, August 18, 2016

Home » Aryan Nufael 2 Bulan

Aryan Nufael 2 Bulan



Tup tup dah genap 2 bulan. Usia 2 bulan Aryan Nufael semakin sado dan banyak akal. Sebab dah kelaut update, ni ibu kasi random photo sajalah.

Aryan's first outing. Pertama kali Aryan keluar melihat dunia haruslah diabadikan kat sini. Gambar ibu terpaksa dicrop sembunyikan lemak bawah dagu.hakhak

Siang hari susah dah nak tidur bawah. Besaq bijik mata camni la. Tidur kejap jaga..memang tak jadi kerja ibu ni, dok mengulit dia saja.

Kak pia yang over sayang adik. Membuli adik pun dia.

Nah penyelesaiannya terpaksa bagi buai jugak. Seminggu lepas pantang baru ajar buai. Sekarang siang memang boh buai senang ibu nak buat kerja.

Dah pandai berbalas senyum. Hobi pulak hisap jari.

Datang mood baik 3 beradik nak pose. Abang Aiman kenapa la kontra sangat warna kulit tu..Dok main hangat ja, makin power gen mamak tu.haha

Semalam dah mula penggunaan CD untuk Aryan. Jimat dan go green!

Next week baru checkup dan cucuk Aryan. Nanti update kalau rajin.hihi






10 comments:

nurbijen said... Best Blogger Tips

Aryan pun dah makin sado...
Rasa kejap aje kan dah dua bulan?
Lagi sebulan lah nak masuk kerje...

Saya masih danish ada juga pakaikan CD..
Masa Aina ni belum datang seru lagi.. hehehe

hainom OKje said... Best Blogger Tips

Patutlah lama menyepi.....
Celebrate lepas pantang nampak hihi..... Tapi mmg betullah mak dulu habis je pantang mmg tak snak sembunyi dagabo sabo nak berjalan hihi....Dasar kaki jalan tu namanya hihi...
Eleh, konon konon nak sembunyi lemak dagu pulak, taulah slim, nyampah ar...
Aryan sebijik muka Aimanlah PK

eima said... Best Blogger Tips

ibu rajin mmg boleh go green .. mcm kite mls... hehehe

muka aryan mcm aiman la ....

Sue Bee said... Best Blogger Tips

Ooo.. tu seluar lampin ke?.. memang go green.

fiza linolie said... Best Blogger Tips

Tak terasa dah 2 bulan umur Aryan. Comelnya 3 beradik bergambar :)

QasehnyaRania said... Best Blogger Tips

alhamdulillah
kejap j kan..
kak pia comelnya die bertudung..

Mummydearie said... Best Blogger Tips

Bulatnya mata ^_^ Ini first time aunty tengok Aryan tau. Aunty ni baby boy tak berapa sangat kalau baby girl tu laju aje aunty datang melawat. Maklumlah manalah tau boleh dibuat menantu. Hahaha!

Amboi, PK! Main sembunyi-sembunyi nampak! Setakat double chin takpalah, asal bukan six pack berdouble-double ~_^

mawar_berduri said... Best Blogger Tips

aaarrrrrrr...comelnyaaaa dah besa dahh

QasehnyaRania said... Best Blogger Tips

pk..
ape nama erk entry yg diy dapur tu
tak jumpe la plak..

Nora Karim said... Best Blogger Tips

Go green satu hal... save money pun satu hal kan? Kan? Kan? (^_^) saya dulu pun masa Alisya pakaikan CD... cepat Aryan besar... Cik Pia comei bangat... Abang Aiman memang nampak abang-abang sangat...