Pages

Tuesday, February 20, 2018

Resepi Puding Roti Cip Coklat Badam



Wah tajuk canggih wey. Padahal resepi sama je aku dok buat selalu. Topping aku buat kelaianan boh cip coklat dengan hirisan badam plus nestum sikit. Aku memang tak suka boh kismis, so biasa dok buat kosong tanpa topping. Resepi boleh rujuk kat SINI.

Boh cip coklat + badam banyak - banyak

Pastu gatal tabur nestum pulak

Tada..yg siap dikukus..


Makan panas baru lepas kukus, lembik-lembik, lemak manis, crunchy badam plus coklat cair sedap wey. Must try!









4 comments:

  1. perghhhh
    confirm sedap kalau ada coklat tu

    ReplyDelete
  2. wahhh...sedapnyaaaa..terliur tau menengoknya

    ReplyDelete
  3. Yelahkan.... kelainan jugak tu. Bolehlah cuba nanti nanti. Nanti nan ti tu janganlah tanya bila hihi...Mungkin tahun depan haha

    ReplyDelete

Komen tanpa nampak kejanggalan ok!