Pixajoy

Tuesday, June 25, 2019

Home » Raya @Nibong Tebal

Raya @Nibong Tebal



4 Syawal habis duty awal pagi terus bertolak balik Penang. Afia maintain lipstik merah padahal tak mandi. Huhu..


Petangnya memenuhi jemputan kenduri di kampung. Dah siap marilah kita bergambar dihari raya. Model Afia je la melayan ibu nak snap picture.








Tahun ni tak ada gambar proper sefamili sebab takda orang nak tolong snap. Wefie dalam kereta ja mampu.





Lepas kenduri sempat beraya sebuah rumah je. Balik rumah pakat lena letih teruk. Esok je la kita sambung raya. 


5 Syawal beraya rumah jiran dan sedara mara. 7 buah rumah juga kami tawaf. Kak Pia menghantui,  dimana-mana ja dia enterframe hahaha











Petangnya terus balik SP. Esok dah kerja, anak - anak pun dah nak naik sekolah. Memang tak cuti langsung harapkan sehari ni je off, pun begitu Alhamdulillah dapat beraya kedua belah pihak. 



3 comments:

cahayahidupku.blogspot.my said... Best Blogger Tips

Selamat Hari Raya Eidulfitri Maaf Zahir Batin buat PK sekeluarga ๐Ÿ˜..

Dah besar2 anak PK..
Seronok Hari Raya ni anak2 ye PK..
Alhamdulillah dpt beraya dirumah kedua2 keluarga..

PetakBunga said... Best Blogger Tips

selamat hari raya PK sekeluarga

adianiez AIDA said... Best Blogger Tips

hamboi, lawa nyer si genit berbibir merah :)
comel naw naw!